Dali posle punkcija nekoja od Vas piela takrolimus a potoa i na den na tranafer primala intralipidna infuzija?
Во документите за втор ваучер може да се искористи Хсг од првиот пат? Зошто баш кај таа ставка не стои да не е постар од 6 месеци или 1 година.
Не знам од каде ти е заклучокот дека некој овде доаѓа да се сити некому. Болката или пеколот како што го нарекуваш ти многу добро знаеме како пече и боли. Јас сум една од тие што успеале после години борба да дојдат до бебе и секогаш се враќам на форумов за да споделам искуство. Ќе ми биде драго ако барем една успее од тоа што јас овде ќе го споделам. Не знам со какви луѓе си опкружена ама верувај дека ниту една жена која после години борба дошла до дете не пишува на форумов за да се сити. Ти посакувам успех што поскоро, што поскоро да излезеш од пеколот. Ама за се треба чисти срце и позитивна мисла.
Јас имам бебе со амх 0.2 и само една извадена и оплодена јк. Не губи надеж Господ е голем. Мојата докторка вика потребно е само една јк и еден сперматозоид. Само поработи на квалитетот на јк со исхрана. Јас силно верувам дека успеав откако го сменив начинот на исхрана.
Devojki posle transfer dali strogo lezevte i odmaravte ? Kolku dena ? Dali e dozvoleno farbanje na kosa vo prvite denovi posle transfer ?
Здраво, Денес ми е 14 ден од трасфер, 30 ден од циклус, правив тест и е негативен. Не ми се јавуват во Систина, дали да прекинам со клексан? И после колку време имате добиено? Сабајле се боцкав со пролутекс. Нз дали да прекинам терапијата.