Колку дена е најдобро апстиненција пред да се остави материјал за инвитро? Читам најразлични толкувања. Според who, 3-5 дена.
девојки дали некоја членка успеала со толку ниска бета ембриотрансфер на 2 тридневни ембриони (14 дена со се денот на трансфер) или залудно се надевам?
Здраво на сите, дали некоја правела лапароскопија на јајцеводи пред ин витрото на ГАК или Чаир да сподели искуство? И од прилика која е цената за истата процедура по приватниве клиники?
Нормално дека ќе се надеваш можеби е само еден и покасно е имплантиран.Повтори за два дена дали расте.Ниска е да,ама не е секаде како по книга.Со среќа
Јас правев во систина пред 3 год 128000 платив бев во постапка за инв со долг протокол пиев микрогинон јануари тоа беше потоа ја правев лапараскопијата крајот на јануари фебруари почнав со боцкање и почетокот на март трансвер и ми беше успешен, а за државна требаше да чекам термин а ваучерот веке ми минеше и морав да побрзам за да не ми остане неискористен
Иако и ниска бетата мислам дека е добра сепак можеби е касна имплантација и можеби само еден ембрион е успеал повторија си ја за 48 часа и види како ке се дуплира
Jas pravev laparo minatata godina kaj dr Tofoski na Gak. Prezadovolna kako pominav. Doktorot e struchen i kazhuva realno shto mozhe, shto ne mozhe da se napravi.
Zdravo na site, jas denes imav egg retrieval i sega nekako ne mozam da uriniram normalno, nekako premalku. Inaku i bas sum poduena (ne e nesto wow ama pak) i ne mozam najnormalno da se dvizam tuku pobavno. Ne znam dali e normalno ova ili ne?
Две успешни ивф таму кај док.Петановски. Консултација бесплатна, а ехо беше 4500,пред 1 год.сега колку е не знам. Среќно.
Моментално сум вработена и сакам да го напуштам работното место. Дали таа промена во осигурувањето (од лично, преку сопругот) би имало некакво влијание при одобрувањето на ваучерот и постапката? Треба да поднесам документи на почетокот на февруари. Ви благодарам