Zaedno so D3 za podobro da se apsorbirale i plus magnezium.Veke stranstvo gi ima mnogu cesto vo edno pakovanje,D3 so K2.
Zdravo, nekolku dena zvonam kaj sestrata na dr.Mitko da zakazam za pregled i ne uspevam da ja dobijam dali ima nekoj drug nacin da se zakazi.
Имаат неколку членки пишувано за успешни приказни во Фиви кај д-р Папас, и само пофални зборови за докторот, види наназад неколку страници, или во search стави Солун, можда ќе ти излезат.
Овие ги немам пиено, ама јас користам од капките Д витамин на Marys во зегин ги има и плус К2 на Synergy. Имам добар ефект. Исто за добро да се абсорбира витамин Д треба да се внесува заедно со здрави масти.
Zdravo na site, sakav da ve prasam dali nekoja od vas se soocila so poduenost na cel abdomen posle ivf (transfer na 12.12) i bolki na rebra vo slucaj na kaslanje ili kivanje i sl… a i disenjeto ne e lesno. Prvite dena imav bolka vo dolniot del verojatno od stimulacii ama od vcera ova ne znam…
Ако ти отежнато дишењето и имаш отпк на абдоменот да се консултираш со доктор.Во меѓувреме ако имаш апаратче за мерење сатурација измери и измери ја твојата тежина.Хиперстимулација може да настане ако си имала трансфер со свежи ембриони од пункцијата
Da imav svez transfer, saturacijata mi e 93+, srcebienje mi e nad 100, nu pisav na doktorot rece ocekuvano e
Се случува да јас имав мала хиперстимулација имав болки и надуен стомак ама лесно поминав.Пијај многу течности
Devojki sum zaboravila, pa nekoja da kaze Spremam dokumenti za 3to ifv Na koj den po ciklus se pravi 3D- 4D