I jas gi imav istite simptomi, mozno e hiperstimulacija pij po 1,5l, 2l, iso sport i drugi tecnosti da mokris celo vreme treba, i proteini urda, surutka ako mozes
Девојки, за втор ваучер дали треба исто два спермограма на 3 месеци направени? Или може само еден да доставам?
Јас им пишав на комисијата, за 4 ваучер, ми рекоа дека нема потреба од 2 спермограми. Со женски фактор сме.
Здраво Имам поднесено докуманти за инвотро на 02.12.2025 .Сеуште немам одговор . Дали некоја членка исто така нема добиено одговор ? И дали доколку ме одбијат за ваучер ќе ме известат Од каде можам да добијам одговор Дали имате телефонски број или слично ?
@Micika1992 јас поднесов на 28.11, уште немам ништо одговор. Им пишав пред една недела, ми одговори секретарот дека сеуште не ми е разгледан предметот. Денеска пак пишав и звонев, немам ни одговор ниту ми се јавија...
Не Девојки да ве замолам тие што сте го поминале процесот по краток протокол да ми кажете колку ве чинеше процесот (терапијата) со ваучер? Да знам колку треба да одвојам пред да почнам
Ke mi priznaat li u fond spermogram so zgreseno prezime? Go zgresile nemaat struja da menuvaat namesto Stojanovski pisano Stojevski
Здраво, Терапијата, и лековите после пункција и трансфер отприлика 500 евра. Клексаните некаде ме фатија 5-6000 денари, ама ги немам рефундирано. Не знам како
Зависи колку дополнителна терапија ќе ти треба. Мене првиот пат со краток протокол ми излезе околу 800 евра, вториот пат со долг протокол околу 600 евра ама имав нешто останато од претходно од терапијата. Ама пак е индивидуално зависи каква терапија и колку пати дневно ќе треба да ја користиш. D-r Tofoski defintivno najdobar na Gak za histero-laparo. Samo ne se otkazhuvaj, baraj striktno kaj nego konsultacija. Iako imaat dobar tim tamu i za Roza i za Kalchovski sum chitala i slushala pozitivni mislenja.
Да за калчовски ми кажа матичната дека е добар термин имам понеделник кај него па ќе видиме Фала многу