Мене ме вратија за регулација на шеќер и извештај од ендокринолог или интернист да доставам. Шеќерот мо беше 6.4 а референтна вредност до 6.2. Планирам наредна недела да им доставам документи. Поздрав
Utre mi e 14 den od transfer i treba da odam da proveram dali mi e uspesen transferot i dali ima bremenost a vecerva prokrvarev mnogu sum voznemirena neznam dali e redoven ciklus i da ne se nadevam ili e mozno da se pojavi krvarenje a sepak da ima pozitivrn ishod.Ve molam ako nekoja imala vakva situacija da spodeli, vecerva svetot mi se srusi trista misli mi se vrtat vo glava
Девојки дали некоја во скоро време правела ин витро во Систина да каже колку е цената за пункција, оплодување и замрзнување?
Не знам дали би сакала да направиш тест во случај да си бремена да се јавиш да не ти треба повеќе прогестеронска терапија.Какво е крварењто.Свежа крв или некој исцедок
Првото инвитро доплатува околу 20 000 ден плус за терапија а второто инвитро околу 100 000 вкупно со се замрзнување и терапија пред пункција и пред трансфер (краток протокол)
Se javiv odma, mi rekoa utre da odam da proverime preku krv, sekako utre mi bese i terminot, kako prljava krv iscedok bese, sega ne krvaram, minimalno samo na brisenje, treba da vidam vecerva kako ke bide i dali e ciklus i razocaruvanje ili so Gospod napred da se nadevam na bremenost, no eden den pred test ..
Ако не е свежа крв немој да се нервираш.Таков исцедок секоја втора има.Мисли позитивно колку и да ти е тешко,а знам дека ти е.Ти пуштам среќа и утре да не израдуваш
Zdravo devojki, imam edno prasanje Dali znaete dali se plaka za odrznuvanje na embrion i za transfer? Bidejki vo postapka sum za invitro vo New Born so vaucer. Oni mi kazaa deka plakam za zamrznuvanje 34000 den. no od drugi luge slusnav deka se plaka za odmrznuvanje i transfer Inaku ova mi e prvo invitro Fala vi mnogu Pozdrav