Здраво девојки денес ми е 12ти ден од трансфер на 2-3 деневни ембриони.Утре имам закажано бета ама не издржав.Некако линиите се многу бледи
Бледи ама видливи се, ќе ти се потврдат утре и резултатите сигурно дека имаш бременост. Мене исто на 12та ден вака ми беше линијата и бетата ми беше 213 кога го родив синко. Денес ми е 11та ден од трансфер, правев домашен тест одсабајле ама сеуште нема ништо. Здравје утре ќе испитам преку крв... Ти посакувам успех!
Здраво дали некој има искуство со трансфер на замрзнати ембриони од Систина во друга болница? Дали во другата болница ви променија терапија и било успешно после тоа?
Dobri ti se site osven Tsh kje treba do 2 da go spushtish vo proces na Ivf. Kje ti kazhe doktorot sigurno ako ne ti spomni mu za toa.
Јас бев со ваучер во Њуборн, замрзнување и одмрзнување си платив 34000+8000 (и плус терапијата пред трансфер нахнадно што ја примав зошто трансферот ми беше после 3 месеца од пункцијата , прегледите си ги платив сите и хормони што испитував, околу 25000 доплатив ) а трансферот ми го покрија со ваучерот. Секогаш кажуваат колку и што треба да се доплати, можеби не се сеќавате ама сигурно ви кажале Како и да е , најевтини се услугите во Њуборн за разлика од другите приватни клиники кои вршат инвитро постапки.
Zdravo na site. Dali nekoja od Vas vo isto vreme ima koristeno i gametix f i folinomel? Mozam li da gi koristam vo isto vreme?
Zdravo na site, dali nekoja od vas zavrsila vo bolnica so hiperstimulacija? Mene mnogu mi e poduen stomakot i vcera mi pravea punkcija za da mi izvadat visok voda, preplasena sum.
Мој совет е да го регулираш ,потоа да испратиш. Но сигурно и матичната ве советувала да не праќате со висок шеќер.
Zdravo, Jas zavrsiv vo bolnica vo oktomvri sega. Bukvalno 17 dena bez prekin sekoj den mi bese loso. Prvo lezev vo sistina 3 dena, pa me pustija doma, pa posle den ipol povtorno zaglaviv vo bolnica, ovoj pat na GAK lezev 5 dena, prekinav da mocam recesi, i kaciv 9kg samo od voda, stomakot ke mi eksplodirase, stranicnite muskuli pokraj rebrata strasno me bolea, osekav kako da ke se raspukam vo sekoj moment. Pisi mi slobodno sto i da te interesira, taze mi se sluci, pa se pamtam Estradiolot preku 9k vrednost mi se imase kaceno mene... Inaku vo New Bork kaj dr. Trajkovski pravev