Istite dokumenti samo vidi na koi se pominati 6 meseci. Toa e obichno hormoni, eho, spermoram i hiv, hep kaj dvajcata.
Mene me isplashija od Newborn I prvata nedela si lezhev samo do toalet i jadenje. Vtorata nedela po 15tina minuti peshachenje. A i iskreno mozhe ne tolku za dvizhenjeto posle 5 dena kolku shto ima gripovi i nastinki pa da ne zakachish neshto a ne smeesh mnogu od lekarastvata da gi piesh.
Konsultiraj se so doktorot za ivf ama iskreno mnogu inositol imash vo Gametix a i vo folinomel ima isto, taka shto prashaj si prvo.
Здраво, би сакала да прашам дали е некој заинтересиран за Профертил за мажи, на сопругот му ја сменија терапијата, па имам останати: Кутија за 90 дена - 180 капсули од Германија, купена 10.000 МКД (кај нас е 14.500 МКД), и кутија за 30 дена - 60 капсули, купена од Македонија 5.000 МКД (има испиено само 10 капсули од оваа). За жал не можам да ги подарам, бидејќи сме на уште поскапа витаминизација, меѓутоа ги давам поволно 12.000 МКД комплет - 230 капсули вкупно, од кои едната кутија воопшто не е отворена, а од едната само едната табла е почната. Рокот им е септември 2026.
Ние прашавме за дополнителни испитувања(и докторот и ембриологија), но рекоа дека нема потреба дека спермограмот бил добар. Дали се прави ова испитување само кај проблеми со спермограмот?