Na stranata na fondot Ima broevi za kontakt na sekretarite,Javi se ke ti dadat info. Cetvrtok imaat komisija,za drug den ne znam.
Девојки, само што ми беше одобрен прв ваучер и сакам да се обидам со Ремедика. Препорака и искуство со некој од таму? Фала ви
П.С. Особерно ако некоја од вас имала искуство со ќерката на Петановски, затоа што се мислам меѓу нив двајца.
Ми стигна денес одговор, на неуспешно ин витро ми бараат уште еден спермограм, иако поднесениот не е постар од 6 месеци. Стварно не ги разбирам.
Здраво жени, од прв ваучер од фондот имам прво успешно инвитро и доплатено 3 замрзнати ембриони. Прашањето ми е сега дали фондот одобрува ваучер за трансвер на замрзнат ембрион, ако да што документи ми се потребни ? Ќе ви бидам благодарна доколку ми споделите прецизни информации, поздрав и многу среќа до сите
Odobruva da, samo treba da se naglasi vo dokumentite. Kolku jas shto vidov treba Потврда за криопрезервиран материјал не постара од 1 годинa Dali ova treba samo prashaj si najubavo.
Да одобруваат јас користев таков ваучер само треба да доставиш потрврда од клиниката дека инаш замрзнати ембриони и рачно напишана изјава дека сакаш да ги користиш тие ембриони затоа шѕо без изјавата не ти одобруваај јас инав прво поднесено само потврда и ми одобрија за цела постапка потоа бев во фондот ми бараа рачно напишана изјава и потоа ми одобрија за со замрзнати
Здраво девојки, Продавам 2 пакувања (14 вијали) Prolutex со важечки рок на траење до 03/2027, 7 парчиња Crinon gel (Progesterone) со важечки рок до 10/2026 , Lanzzeto spray со важечки рок 01/2027 , една лента -10 капсули Tacrolimus 1mg со важечки рок 04/2027и две пакувања Estrofen со важечки рок до 04/2028. Мене за жал не ми требаат веќе ,ќе ги подарев но финансиски многу ме исцрпи процесот на ИВФ затоа ги продавам сите комплет за 5000 ден. Локациски сум во Ново Лисиче, Скопје ако има некој заинтересиран нека ми пише ќе се договориме за превземање или достава.
мхм супер, значи анализи, дополнителни испитувања ништо од тоа така ? Дали е ограничено пример да мора првото дете да наполни годинка па да ми одобрат ?
Сите документи како за цела постапка плус овие документи, а за возраста незнам моето беше 2 год и некој месец кога поднесов бидејќи првото ми беше со царски а се доставува и отпусно писмо од првиот пораѓај
Девојки, не можам да најдам таблети Gametix (за мажи). Во една аптека ми понудија други кесички со истиот состав, а и многу поефтини. Дали да земам? Вие кои сте користиле Gametix, дали купувавте кесички или таблети бидејќи на нет ми се појавуваат само кесички.