Има во аптеката кај Систина, и во Битола до Епинал. Кои се поефтините што ти ги нудеа? Кесички се иначе
Гаметикс се француски ако имаш некој од Франција да ти ги донесе за доста поефтино, ние ги земаме од таму по 20 25е[/QUOTE]
Бета на 9ти ден 0,500 3 дневни замрзнати 2 ембриончиња, дали има на некоја ваква ситуација а на 14 ден да има поз бета?
Treba da pravam mamografija,maticnata mi kaza deka se cekalo mnogu vreme duri 1 godina. Dali znaete kako da uspeam za pobrzo ili nekoja klinika so poniski ceni?
Да пробаш преку скрининг програмата, јас кога се пријавив, ми стигна смс за 1 месец, но после па уште толку за резултати. Инаку за поевтино сум била и Драчево Мед х и кај др Анастасовски во Сингелич околу 3500 беше мамо со ехо.
женскии, а дали одкако ќе падне папочето, и се почне со хидроген пелените не се превиткуваат веќе така? до горе нормално почнуваат да се ставаат?
Дали некоја знае што бараат на ГАК за лапароскопија? Пап, брисеви и крвна слика или уште нешто? И дали ХПВ би било пречка за да ме вратат?
Chist pap i brisevi i krvna slika mena mi pobaraa za laparo i za histero posledno istoto. Samo da si prashash najubavo za hpv tamu.
Fala ti,ama vcera se prijaviv na skrining programata...bas clenka mi dade predlog. Ama ke si imam vo predvid
Здраво. Може некој да ми каже како оди процедурата за трансфер на замрзнати ембриони и колку чини од прилика на приватно?
Здраво, девојки! Добив циклус на 9. декември. Од 13. декември за 7 дена пија флетрозол 2 пати под 2,5 милиграми. Денеска на 21 ден од циклусот во Нюборн ми дадоа да почнам да се боскам со триптофен ампули 6 дена по пола. Ај, дали може да ми кажете што да очекува понатаму? Дека ми е прв пат со инвитро и со избонета.