Pa ne znam kakov e od 21 den od ciklus sum so triptofen inekcii i samo mi rekoa na vtor den od ciklus da odam tamu
So dolg protokol si ti. Na 2 den od menstruacija kje odish i kje ti dadat shema. Nekade posle 10-14 dena i posle 3 merenja na folikuli kje ti dadat stop inekcija. Kje te vodat doktorot i sestrite chekor po chekor nemaj gajle. Organizirani se.
Здраво девојки. Вака, крајот на мај поднесов документи за инвитро, со што ми бараа 3 инсеминации. Сега ја направивме третата, утре треба да проверам бетаХцг. Прашањето ми е, доколку тестот е негативен, дали освен 3та инсеминација,ќе ми бараат и нов спремограм во Фонд,бидејќи има поминато повеќе од 6 месеци,од поднесување на документите?
Не би требало, они само ти побарале дополнително да приложиш уште 3 инсеминации. Само тие извештаи ги даваш.
Site so cekate odgovor za vaucer proverete dali vi e stignat jas podnesov na 18.12 mi pratile odgovor na 02.01
Здраво девојки, сакам да испитам тх1-тх2 и нк клетки. Знаете ли дали е поврзано со некој ден од циклус доколку некоја испитувала?
Здраво Имам поднесено документи за ваучер, ми стигна меил да се регулира гликемија на веќе доставените ми е 6.3 со реферетни вредности во лабраторија до 5.9 сега направив пак во друга лабараторија и ми излезе 6.5 со реф вредности до 6.5 дали да ја пратам оваа или пак ќе ми прават проблем Ви благодарам
Дали може да се земе смрзнат материјал од мажот (од Систина) и се префрли во Плодност? Знае некој како оди таа процедура?