Хаха ме изнасмеа жими све знаеш каков одговор добив од сестрата беше 14.30 и ми рече сега е касно ова максимум сигурно 2 часа ќе одземе ќе треба сите документи да се скенираат па да се пратат од 7 сабајле сум станата де ваму де таму собери едно друго и на крај велиш 2мин работа било а тие толку големо го направија ова е бог да чува и знаеш на крај ми вика ти сама треба га до правиш ова па ок велам дај кажи како што ќе го направам и ми рече ај остај вторник ќе видиме во тој момент стварно ми се плачеше од толку проблеми додека собрав све па ги предадов на крај да не знае каде треба да даде прилог е тоа тие
Богами гајле не ми беше искрено знаеш све што не сум поминала и знам како стигнав до ова со 100 маки да соберам све она затоа пред да ме спреми требаше да се распраша имаше 3 месеца време а не сега да даде одговор без никаква смисла ама тоа тие
Не ми е јасно како не сака да научи. Ќе и треба за наредните пациентки. Нека се распраша по колеги ако не знае. Ти каде си имаш триста обврски во врска со ин витрото уште на тоа да мислиш. Буквално и на сестрата кај мене толку 5 мин и требаше.
Сега ми текна да те прашам. Ако си од Ск можеш со документите таму директ да ги однесеш а матичната онлајн да те пријави тоа е 2 мин работа. Јас така направив.
Значи матичните имаат систем, лупам сега преку тоа мое осигурување, не им го знам јас програмот, преку кој се најавува и пополнува образец електронски... Си се најавува на тоа, си го бара формуларот и пополнува. Не знам искрено како може да не знае а и да не сака да праша.