Bash mi e zhal. Znam kolku si razocharana i tazhna. Ama nema otkazhuvanje. Soberi sili, odmori se i psihichki i fizichki i napred pak nareden pat stiskame palci da bide. Jas si vikam prashanje e koga kje bide a ne dali kje bide.
I mene isto Od poznata razbrav Deka nemale dozvola Za toa zatoa se otkazuva konsultacijata I Deka Za vo grcija Za stranski drzavjani moralo prvo da se zamrznat jajnite kletki pa se cekalo dozvola od ministerstvo po duri potoa mozelo oploduvanje i transfer Dali nekoj drug ima podoatok Za ova Fala
Јас сум во Newlife IFV clinic ама со донирани јајце клетки. Кога добивме јајце клетки од донорката истите веднаш беа оплодени и замрзнати ембриончиња на 5 ден бластоцисти. Е сега претпоставувам дека така е и со сопствени јајце клетки, сепак прашај те ги нив, они најдобро ќе ви кажат.
Moze da mi kazes koja e cenata na donirani jajce kletki? Budejki nisto cudno da treba i jas da odam so donirani
Тогаш јас кога почнав пред околу две години пакетот го платив 5.800 евра со најмалку една гарантирана бластоциста. Ама сега мислам дека за гарантирани најмалку две бластоцисти е 6200 евра. Ама најдобро отвори ја нивната веб страна имаат ценовник а пиши им и на мејл ќе ти одговораат се што те интересира. Имаш можност и за бесплатна консултација по вибер или да идеш таму на бесплатни консултации и преглед.
Дали некој може да сподели искуство од овие консултации со солунските ivf што ги држат во хотели? Како изгледа таа консултација носите ли документи таму, дали се појавува доктор?
Претходно ја доставувате на меил целата документација и кога одите на консултација тие се спремни и ја имаат пред себе целата ваша историја, па согласно истото веднаш се спремни за соодветна насока како би продолжиле. На консултацијата е присутен докторот и координаторот кој преведува и има и медицински познавања
Da trebase na 7 februari da doagaat vo skopje vo limak imav i zakazano za konsultacii ama deneska mi pratia email deka e otkazano i mi zakazaa video konsultacii.
Дечки дали по ИФВ се оди по дифолт на патолошка ? Има такви што си идат на работа? И дали мора по дифолт царски или може и природно
Се оди и на работа ИФВ не е дијагноза е постапка.Ако е се во ред со бременоста и не физчка работата нема да има потреба.Нормално дека може и природен пораѓај