Osven od dr. Gurzanova i dr Trajkovski od koj drug dr ste zadovolni? Koj e poaveten za uspeh a ne ve gleda kako brojka....
Од процедурата и протоколот супер задоволна и бројот на ембриони, ама имав неуспешни трансфери и не предлагаше ништо дополнително да се испита и најмногу што ми пречеше кај него е што не ги бираше зборовите (нула емпатија). Мене како личност тоа не ми одговараше што не значи дека ти нема да си кликнеш со докторот, сите сме различни. Иначе е врвен хирург му нема рамен.
Митко ивановски за мене е и ќе остане најдобар посветен и со сета сила ти мисли само најдобро за тебе според мене. За трајковски имам лош впечаток а и се уверив пред недела дена во чаир бев со една девојка во иста соба и што не ми кажала за него и тогаш се уверив дека тој нее ист со сите мое мислење не ме сфаќате за лошо.
Ти благодарам на одговорот,искрено и мене не ми се допадна неговиот однос на првиот преглед,наредна недела сум повторно,дали би можела да се сменам кај Ивановски?
Искрено незнам, ама ако не си почната со терапија ваљда можеш. Јас после вториот неуспешен трансфер се префрлив со се ембриони во њу борн.
На ГАК, после позитивен тест препишуваат клексани. Пред тоа на Трансфузиологија треба со резултати од генски мутации за тромбофилија.
Драги членки, Дали може да ми кажете искуство после биохемиска бременост, каков ви бил циклусот? Дали крварењето беше нормално или пролонгирано? Ви благодарам
Здраво членки, едно прашање ,дали ви имаат дадено шема за циклопрогинова само за 7 дена ,3 апчиња по ден и после да поминат 6 дена и да ви нема дојдено? Ако има некоја некое искуство да ми пиши. Фала ви многу
И јас би гласала за некој кај што сум идела а потоа да немам успешна приказна и лош впечаток за некој а веќе сум гласала и немам право на глас е тоа тие за успех би рекла освен до докторите и терапијата и целата процедура како ќе ја процени он и дали ќе успее од прва тоа господ го знае малку е и до нас секој има свој проблем и своја шема ама ако збориме за колку се труди некој доктор за тебе и најдоброто за тебе Јаааа не би го мењала Митко имам 2 ифв до сега и ако ти покажам шема од поповиќ и митко е тогаш и сама ќе се зачудиш колку он се трудел и бил внимателен со мене освен многу млада прв пат кога сум правела и пцос имам а со трајковски имам долга историја така да треба многу да се пишува
Не се секирај, не е тоа никаков проблем, и кај мене е ист случај. Само треба да му се каже на докторот за да го планира денот за ембриотрансфер, тоа е клучно за успех.