а за Трајковски тогаш исто ќе ми треба мислење,и генерално мислам дека луѓето гласаат откога ќе видат успешна приказна со свои очи,ова е многу тешка тема не верувам да гласаат пред време или пак да не се набилдани гласовите?Супер ако мислиш докториве од Систина ти посветуваат повеќе од 10 секунди за преглед одлично ако е така,твоја среќа
Јас после биохемиска една недела имав некој кафен исцедок па 2-3 дена ништо и после ми дојде циклус најнормално.
Zdravo jas sum nova vo forumot i dolgo vreme ve sledam eve go moeto iskustvo so invitro pravev treto invitro vo sistina kaj doktor dimitrov bese uspesno ostanav bremena na sedmsta nedela mi kazaa deka nema srceva akcija i deka ne se razvival plodot dali nekoja od vas go imala toa loso iskustvo
За мене најдобар е Митко Ивановски, за среќа кај мене беше успешно од прва, меѓутоа докторот е емпатичен, грижлив, позитивен. Кај него правев лапароскопија, хистероскопија, ивф со долг протокол, имав само две ембриончиња и двете се фатија, ме правеше царски и ми ја водеше цела бременост, не отидов кај друг доктор. Имав тешка близначка бременост, но ете ја истеравме со сите потребни терапии и прегледи до 36 недела. Достапен во секое време. Откако се породив, после 10 месеци му испратив резултати од едни испитувања и веднаш ми одговори. Немам ниту еден лош збор за докторот, врвен.
Sega so doktorot se dogovorivme da probame so invitro priroden ciklus ne znam dali ke ima uspeh toa ama ajde ke probame taka sto ke e neka e
Dali ima nekoj praveno so priroden ciklus znam deka se mnogu mali sansite ama resivme da probame ve molam za pomos sto da pravam