Никогаш немам рефундирано, многу ми е малтретирање, јас вака одвај наоѓам време да завршам се што ми треба. Фала тиии, кај сите да има успех
Не е воопшто исплатливо. Јас платив царина 3000 денари не се лажете да нарачувате од iherb. Не е како порано.
Здраво девојки Сакам да ве прашам дали некоја од вас имала успешно ИВФ со 3АА ембрион? Во ноември ми беше вратен еден ембрион со ист квалитет (3АА), но за жал беше неуспешно. Сега повторно се спремам за нов трансфер на еден ембрион со ист квалитет и би ми значело многу ако споделите искуства – дали ви успеало со 3АА? Ви благодарам однапред на сите што ќе споделат ✨
Zdravo dragi clenki se spremam za invitro so priroden ciklus pa sakam da prasam nekoja dali e imala iskustvo i dali nekoja e imala uspeh malku mi e strav znam deka e po nizok uspehot ama so doktorot se odlučivme i taka da probame
Јас ништо не чуствував и со двете бремености немав ниту гадење ниту повраќање ниту лошење од некоја храна се ми беше како кога не бев бремена а тест правев на 8-9 ден на 5 дневни ембриони и имав бледи црти