Скоро се, немам брис од ендометриум и кареотип. Ќе побарам за брис, ти благодарам. За кареотип ми рече за мене нема индикација... Се труди, менува во терапија, овој пат бев на многу агресивна терапија...ама изгледа не беше до тоа... Мислам ќе го направам последниот трансфер ради реда, и чисто на среќа...
Devojki mnogu sum tazna vo nedelata imav punkcija po dolg protokol, inace 3to ifv, mi izvadija 4 jajcekletki, ednata bila samo dobra, no za zal ne se oplodila i imalo edna mala sto denes probuvale da ja oplodat. Dajte ideja sto ponataka da pravam
Баш ми е жал.Се надевам дека ќе ја оплодат.Пробај суплементација за подобрување на квалитетот на јаце клетките исхрана вежбај и моли се.И не се откажувај
Bas mi e zal ne gubi nadez znam kako e i na mene vtoroto invitro mi bese isto ne se oplodija jajce kletkite i nemase transver tretoto invitro mi bese uspesno ama za zal mi završi so mised toa e iste po tesko da ostanes bremena i da moras da abortiras svetot mi se srusi ama morav da prodolzam ponatamu i pak ne se otkazuvam ke dojde i naseto vreme eden den pa mozebi ke se oplodi taa jajce kletka kako sto e Bog nikoj ne e
Fala. I drugi clenki odgovorija. Maticnava mi e uzas nema poim. Edinstveno sedam kaj nea za upati i dodeka terap procedura. Inaku se na butkanje
Девојки дали известувањето од комисијата треба да го испечатам или како иде ова бидејќи пред 8г стигаше во форма на писмо и само го носев во клиниката сега како е?
Баш ми е драго. Таа мала јајце клетка да стане бебуш во раце. Голем борец и ќе биде и ти исто. Никогаш не се знае кога ќе ни биде среќата. Наше е да не се откажуваме и да пробуваме на секој можен начин иако е многу тежок овој пат што го поминуваме. Ти посакувам успех.
Amin! Daj boze i vie da si docekate da se raduvate. I ne so edno so dve , pa i tri srekicki Ke pisham jas za dve nedeli pak kakov ke e rezultatot
Дали имал некој успешно ин витро со амх 0.14? Од на маж ми страната е се супер, и ни препорачуваат и природно да пробуваме одреден период и потоа ин витро бидејќи сепак ќе полнам 30 годинава. Ме фаќа анксиозност дали би било успешно и уште милион мисли ми се вртат во глава..