Devojkii moi deneska napraiv transfer aj ve molam kazete mi iskustva, sto da jadam da pijam dali da lezam celo vreme vo krevet , sekoja poraka bi mi pomagalo mnogu
Храни се здраво.Протеинска исхрана повеќе.За пиење јас пиев вода чај,сок избегнував.,кафе по едно.Не зошто да лежиш,шетај си нормално,само без напор.
Zdravo dragi clenki deneska imav punkcija bez stimulacii priroden ciklus mi izvadija 1 jajce kletka se pomina vo red se nadevam deka ke se oplodi samo ne gi rszbrav ubavo dali kleksanot treba od vecerva ili od utre vecer da go zapocnam
@Emina emi кажи ми за пункцијата, се издржува без анестезија? Инаку јас со клексани почнав одма дента на пункцијата, минатиот пат.
Da se izdrzuva toa trae okolu dve minuti malku koga ke te bocnat i jas se plasev kako ke e ama stvarno ne e strasno
Здраво на сите, дали се уште се плаќа партиципација за инвитро со ваучер, и ако се плаќа, дали се плаќа на почеток или на крај?
Jas stvarno ne razbiram zasto e taa participacija.vo sistina koga bev so vaucer nisto ne mi naplatia a vo plodnost 3000 den toa bese noemvri 2024.sega neznam kako e
Jas prv pat slusam za participacija da plakas vo sistina pravam dve invitra so vaucer pa ne se mi zemale pari
Здраво девојки, пред недела дена почнав да се боцкам со трептофем и на 3ти ден од циклус тестостеронот ми беше висок. По 5 дена пак го испитав и повторно ми е висок. Од клиника ми се јавија да престанам да се боцкам со трептофем и ништо друго. Предпоставувам дека се одложува процесот ,но ме интересира како ќе се рачуна ваучерот, дали ќе ги платам овие инекции и испитувања приватно или ќе се водат како искористени од ваучерот? Дали сеуште ми важи ваучерот или ќе се смета како пропаднат зош однесов веќе и упат од матичен? Благодарам
Jas stvarno ne razbiram zasto e taa participacija.vo sistina koga bev so vaucer nisto ne mi naplatia a vo plodnost 3000 den toa bese noemvri 2024.sega neznam kako e Razgovaraj so doktorot se sto si pravela do sega da si platis privatno a vaucerot da go zadrzis.jas taka imam napraveno
Јас го боцкав клексанот од ден на пукција, вечериња клексан, наутро пиев аспирин со разлика 12 часа. Од денес почни. Со среќа.