Daj boze da se oplodi. Inace kleksanot kako sto znam od drugiot den se pocnuva. Najverojatno imash i izveshtaj kade ti pishuva
Од Плодност немам воопшто добро искуство. Бидејки си била и кај Органџиски,( за кај него незнам) Би те советувала да одиш на неколку консултации кај неколку различни доктори да видиш што ќе ти предложат и што е точниот причинител за неуспех и со што да се испревенира/ одстрани, кои анализи да ги направиш... Ако си во можност оди и во Грција. Има на темата многу коментари за клиники кои вродиле со успех. И јас после долго и макотрпно патување низ нашите ивф центри успеав од прва во Солун. Ако те интересира повеќе пиши ми порака.
Благодарам на одговорот,баш овие ги нема користно сме пробале многу други да не набројувам меѓутоа немало ефект,не е пушач,не пие алкохол е сега не е баш физички активен онака секојдневно ама не е ни за пофалба сите до сега мислења од доктори,уролози што сме ги добиле зошто има проблем со спермограмот е дека е од стрес.
Можеби си ме читала, сум пишала неколку пати. Мојот сопруг го подобри спермограмот со една смеса од мед од медар што се занимава со неплодност. Сперматозоидите му беа зголемени. На претпоследниот спермограм му беа 4м, а после јадењето на медот му се качија на 8м. Пиеше и он имприл ама кај него немаше ефект. Ако сакаш пиши ми порака ќе ти го дадам бројот. Нема штета од мед, може и на вас ќе ви помогне.
Devojki denes mi se javija utre imam transver na taa jajce kletka sto mi se oplodi na priroden ciklus mi kazaa deka ubavo se razviva stvarno ne ocekuvav deka ke dojdeme do transver ama ete nekogas koga ne ocekuvas se slucuva ubavo e Sega ke videme sto ponatamu ke se sluci ostavame na gospod
Нема бременост и за жал касно е за допрва да се случува имплантација, па и со 3дневен. Консултирај се сепак со докторот за прекинување на терапија. Ти посакувам среќа наредниот пат.