Здраво девојки На 21.02 имав трансфер на 5 дневен ембрион-бластоциста На 07.03 треба да направам тест преку крв .. а денеска направив домашен тест преку урина . На сликата се гледаат две црти збунета сум Прво инвитро ми е
Денес повторив крвен тест, падна бетата на 2.1, негативен, повеќе среќа следен пат, нема откажување.. тоа е..
Здраво жени борци, Доколку на некоја и се потребни ампули Prolutex имам 14 (2 кутии) купени пред неколку месеци од Бугарија. Ми го откажаа трансферот и ги продавам колку што ги купив 2300 денари за една кутија.
Zdravo clenki transverot mi pomina super se bese vo red Sega ostanuva da cekame so Gospod napred do ubavi vesti za dve nedeli
doktorot mi kaza da ja pijam terapijata do petok i povtorno da napravam test, a denes ima beta hcg 2.1, sto mislite na ova
Devojki ako sum zdrastveno osigurana na soprugot imam pravo na vaucer za ivf? Ako nemam.... Kako treba da se osiguram za da imam pravo na vaucer?
Нема врска како си осигурана битно да имаш осигурување за да земеш ваучер Со првиот ваучер бев со маж ми вториот сама си плаќав секој месец осигурување.