Благодарам на поддршката, од што сум премногу позитивна мислам дека никогаш ништо не ми оди од прва, ама продолжуваме! Имам 33 години
Благодарам на поддршката, од што сум премногу позитивна мислам дека никогаш ништо не ми оди од прва, ама продолжуваме! Имам 33 години
Имам доставено, најверојатно само поради ЕХО СО ОПИС НА ОВАРИУМИ СО БРОЈ НА АНТРАЛНИ ФОЛИКУЛИ ми бараат докомплетирање, ама ќе им доставам најбрзо, па здравје ќе се придружам кога ќе се спремам за ивф, планирам кај др. Владимир Трајковски прво ивф ќе ми биде, па дали ќе може да ми споделите нешто повеќе за докторот? ) Ви благодарам на сите многу за одогворите,
Не, немам висок ФСХ проверено, АМХ имам испитувано пред 2 години и не ми беше баш солиден 1.4 ми беше.. сега кога ќе го проверам ќе видам колку се има намалено :/
Јас правев инвитро кај Ивановски и ми ја водеше цела бременост, не направив ниту еден преглед на друго место, ме породи и после пораѓај отидов неколку пати кај него на преглед. Човечиште и најдобар доктор, топла препорака
Zdravo dali nekoja pocnala unvitro inekcii so gledanje samo na eho prvata nedela za pratenje na folikulite bez ispituvanje hormoni?pocnav so meriofert prvite 4dena po 4 ampuli na den i sega dva dena po 4se bockam plus 3dena sega imam dr inekcija za sprecuvanje ovulacina i odam na pregledi za pratenje na folikulite kolku rastat?sega mislam ovoj pat mi kazaa ke mi proverat i hormoni
Девојки денес рекоа ќе ме побарат ембиолозите ќе ги одмрзнат и ќе ме известат ама уште се немаат јавено. Незнам дали да се јавам јас во паника сум
Не знам во која клиника си. Мене од Њу борн ми ѕвонеа покасно накај 2:30 или 3. Ќе ти се јават што и да се случило, издржи знам колку е тешко.
Dali nekoja od vas vo skoro vreme kupuvala enoxaparine 0.4 i ako mozhe da mi kazhe od kaj gi nabavila i koja e cenata?
Девојки само што се јавија сите 5 се добри но од тие 2 се понапредни и во моментот со најдобар квалитет.пресреќна сум јуху
Негативна бета за жал. Може некоја од вас што правела PGT анализа на замрзнати ембриони да сподели искуство? Каде правела и цена?
Jas imam praveno vo newborn na 5-dnevni embrioni, cenata beshe okolku 24-25.000 den za eden. Rezultati imavme za nekoi 10tina dena posle biopsijata, posle mesec dena se odlucivme za transfer na priroden ciklus, momentalno terame 15ta nedela