Zdravo devojki!Eve I jas da kazam moe iskustvo okolu toa Dali e Dobro da se dvizis ili odmaras posle transfer. Prvite dva pati,voopsto ne odmarav,bev aktivna doma I na rabota(market),transfer neuspesen! Tretiot pat odmorav lezev,transferor bese uspesen,no za zal bremenosta se prekina Moj sovet !Zenski ne krevajte tesko,odmarajte kolku mozit poveke,stapalata topli. Uspeh kaj site posakuvam,dajboze site gospod da ne izraduva so bebuvce❤️
Женски мои убави Бидна и мојот трансфер на 2 убави Бластоцисти Другите 3 не беа со добар квалитет па не ги замрзнавме така да овие ни беа последни.сега следува мир,спокој,лубов,и за 2 недели господ ќе помогне да не израдува. мојот Доктор беше МИТКО ИВАНОВСКИ НАЈДОБРИОТ ДОКТОРОТ ЗА МЕНЕ
Devojki denes mi e 10 den od transver koga mozam da napravam domasen test naj rano da go napravam utre dali ke pokaze ili rano e uste
Девојки терапија еден куп секоја му чест на докторот те држи цврсто со терапија нема веќе кај да иде после оваа терапија секогаш исто иде на силно Епа вака ќе примам декоротин 7дена 2×1; премама 1×1: овунорм 2×2; пролутекс 2×1 кардиопирин1×1; клексани 1×1; вит Д 2×1; естрофем 3×2; Лензето спреј 12h×2; глукофлаж 1×1;кринон гел 1×1; и Биофеминн 1×1 тоа е тоа сега си одмарам си уживам и ќе почекаме во наредните денови да видиме што ќе се случи Иначе и инекција атосибан примав 30мин пред трансфер и дијазепам
Devojki ne mozev da izdrzam i napraviv test i e negativen izgleda nisto od moeto invitro so priroden ciklus deseti den od transver mi e deneska znam deka e rano ama sepak bi trebalo barem da se pojavi Bleda crta ne znam nemam nadez veke utre sabale ke povtoram pak ama ne veruvam deka ke ima nesto
Devojki eve me mene povtorno. Spremajki se za ifv dobiv pozitiven test na priroden nacin,barem mislam deka e pozitiven
Devojki i sabajle napraviv test so prva urina i pak e negativen se razocarav mnogu Sega mi preostanuva vo ponedelnik da napravam preku krv ama nemam veke nadez ako imase nesto ke pokazese utrovo 11 den od transver custvuvam kako vo sekoj moment da dobijam ciklus se mislam sto da napravam so terapijata dali da ja prodolzam ne mozam da se slusneme so sestrata bidejki e vikend ne rabotat ne znam sto da napravam stvarno e ova mnogu iscrpuvacki i emocionalno i finansiski parite ti odat vo vozduh i pak nisto mnogu mi e tesko VE molam za sovet