Neka ti e zivo i zdravo vo pravo si ako treba da bide ke bide ako ne glava vo zid da pak nema da uspees eve moje iskustvo vo noemvri imav treto invitro od 8 izvadeni jajce kletki samo Edna ubavo se razvivase i taa ja vratija i bese uspesno ama za zal na 7 nedela nemase srceva akcija i morav da abortiram prva bremenost Sega vo mart imav invitro so priroden ciklus mi izvadija Edna jajce kletka se oplodi imase transver ama nema uspeh ete deneska pravev test 12 den od transver negativen zstoa mi e zborot nema pravila i tie edni doktori sto se samo gledat od red da te izvadat kako nekoj ovci sto gi strizat mi vikaa kvaliteten embrion bil na kraj pak nisto ama toa e sekoj so svoja sreka
Mene mi e cudno kako moze so dobar odgovor na stimulacii imav na sekoe eho 6-7folikuli sto do krajot dostignaa do 20,17,18 mm i od niv izvadeni samo 4jajce kletki edna nedobra i od 3 samo edna oplodena neznam sto da kazam
Da tamu e pravev i sum mnogu zadovolna , prvo ivf mi e i uspesno fala na gospod. Imat agent sto se zanimavat so klienti od makedonija i e mnogu dobra celo vreme e dostapna. Podgorovka za punkcija i za transfer praev vo new born kaj Trajkoski tamu punkcija i transfer
Здраво женски, ве молам да ми кажете кај треб да ги поднесам документите за ваучер за криотрансфер. Дали кај мајка Тереза фондот ?