И јас сум целата со модрици,за нив многу ми помага хепатронбин кремата.Мачкај само неколку пати во денот.
Здраво девојки, ми треба мислење и искуство од вас. Треба да почнам со подготовки за 3то ивф, но се двоумам дали да го направам во Систина или Ну Борн. Првото ми беше во Плодност, беше неуспешно. Второто во Систина кај Митко, неуспешно, но успеавме да замрзниме 2 ембриони. Во октомври направив криотрансфер на 2та замрзнати ембриони и имав биохемиска бременост. Сега се двоумам дали да си продолжам кај д-р Митко, кој е прекрасен доктор или да пробам во Њу Борн кај Трајковски или Хаџи Лега. Во Њу Борн не сум била, па ако можете да споделите некое исуство. Ви благодарам
Devojki sto bi znacelo toa vcera koga mi se javija mi kazaa deka edno imam oplodeno i sega denes pak mi se javija mi kazaa uste ednoo pocnelo da se dele znaci od 3 dve mi se oplodilee ama kako toa e mozno vcera edno denes us ednoo
Здраво, јас имам прво успешно кај Трајковски и сега за второ повторно сум кај него. Докторот не зборува многу но се што кажал и направил е како што треба. Мене искрено ми одговара таков тип на човек,не сакам многу да знам,нека си ја врши работата како што треба. Зависи што очекуваш од докторот и каков пристап ти одговара. За првото инвитро беше достапен за се што ме интересираше,за време на бременост ми одговараше на вибер за што и да го прашував, едноставно имав голема доверба во него. Затоа и сега се одлучив повторно за него и до сега сум задоволна, не е сменет Поздрав и со успех за каде и да се одлучиш
Zdravo, ako nekoja ima potreba od Meriofert, neka mi pise vo poraka. Imam ostanato dve inekcii od po 150 IU so rok do noemvri 2026.
Имлантациско,може е и од вагиналетите,или иритација од трансферот.Ако е само мал розов исцедок нема место за паника.Ако не дај боже се зголемува,консултирај се со докторот
Kako mozam da izvlecam 15 dena boleduvanje od opst maticen za da odmaram 15 dena po transfer? Nekoj specijalist da predlozite sto lesno bi mi dal mislenje za boleduvanje, makar i na privatno ke si platam pregled? Smeniv maticen ginekolog pred nekolku dena i novata mi rece deka za da mi dade boleduvanje treba da sum i pacient minimum 1 mesec. Da se pokrivam so denovi od odmor ne mozam, knap luge i ne mi odobruvaat.
Ivf specijalistot ke ti napise izvestaj za boleduvanje,potoa maticniot go pisi. Jas posle transfer imav 2nedeli boleduvanje,samiot specijalist go pisuva