Честитки, со лесно, ептен ми е мило што имаме еден куп успешни приказни. И ние стигнавме десетта недела Посакувам сите што поскоро да успеат, а тука ќе бидеме да се поддржуваме.
Cestitki za novata trudnica, so lesno da gi iznosis dveckite. Sakam da prasam dali nekoja od vas uspeala da kontaktira poslednive dve nedeli so Saska. Iskreno zaradi doktorot Ivanovski koj e prekrasen ne go menuvam ama Saska mi e najneodgovorna sestra. Ne ja dobiv na tel. a 2 nedeli zvonam. Help.
Jas imam 41g. i od iskustvo ti kazuvam da ne pravis insemenacii. Jas imav 2 neuspesni. So insemenacii na pomladi tesko im uspeva 9% samo se sansite, a ne pak nas. Ne gubi vreme so insemenacii. A za ivf vaucer ke ti trebaat 4. Inaku na privatno treba da odis. Jas odam na privatno, nemam vreme za gubenje so ogled na godinite
Denes 10-ti den od transfer uste imam bolka vo jajnicite osobeno vo leviot, neznam kakvi simptomi se ovie, a do test ima uste vreme
@Stara znaci sigurna si deka so eden neprooden jajovod nema da mi dadat cek bez 4ins. !!! Ako e taka tuka izgleda ke zavri se za mene so ogled na toa sto ke izgubam poveke od godina dideka da go dobijam cekot (ako go dobijam) i moite godini do tuka bilo. Privatno sekako ke odev do sega da imav moznost citaj pari . Vi posakuvam se najdobro na site da ima sekoj den po 2-3-4 visoki beti i tuka sum ako moze so nekoj sovet da pomognam
O i jas go imam istiot problem se e taka duri se cudam kako e dozvoleno toa vo privatna bolnica haos vladee
Eve od denes trgnav na rabota.Kamen vo srceto a nasmevka na liceto.Zivotot prodolzuva a zelbata za borba e posilna od bilo koga.Vrskata pomegu nas dvajca e posilna sega.Vo glavata bezbroj prasanja kade sega?Site te gledaat so sozaluvanje ama ne ti si silna nisto ne pokazuvas...Vo dusata ogromno razocaruvanje no ne ti si borec,silna zena,zena koja gazi se pred sebe samo da stigne do najvaznata cel.
Znaci panicam za se zivo i divo,sega miejki se vadev od gelot,i malku podlaboko brknav,i sega janza me jade sto vikaat starie da ne sum napravila nesto.Auuuu ova psihata bila losa rabota,ama prva bremenost,znaes kako e postignata i ke panicis za se.Si velam lugeto imaat odnosi,pa nisto,a jas se sekiram deka nesto moze da se sluci,a od druga strana si velam,pa ne za dzabe dr mi rece da nemame odnosi,aj sega.Posle si velam sestrata mi rece na mienje da brknam da go izvadam gelot,ama pak ne mi rece kako,kolku do kade.
Не му се секирaј за гелoт ете мене не ми рекoa ништо за вадењетo и при бришење се вадеше пo нешто,тoпкички сaми.изглегувaaт немаш пoтребa длабокo да бркaш
Jas ne se sekiram za gelot,se sekiram za toa sto podlaboko brknav.A inaku me pece mene,moram da go vadam,epten me pece Ti kolku vreme koristis crinon?jas veke 4 nedeli.
Јас минaтaтс недела јa бaрaв 3 денa 4 тиoт пак не кревaше и вртaм нa фиксен гoре нa пултoт oнa ми се јaвувa и дефинитивно ке му пренесaм нa Ивaнoвски oн мoже дa ми.oдгoвaрa нa емaил и пoсле пoлнoк a oнa нa мобилен несaкa дa крене дa имала рaбoтa или дa билa у гужвa немaше нa фиксен oдмa дa крене
Кoристев мнoгу непaмтaм a мoже и 12 недели тaкa некaкo ,мене кaкo дa ме чешaше внатре,склет ме фaкaше нo сo прст дa бркнеш нежнo без нокти измиенo се чистo немa дa направиш прoблем сигурнa сум.
Jas ja dobivam,mozebi ne koga ke zvonam ama ja dobivam,a koj mu e mailot na Ivanovski?Jas ne go zapisav
Izmieno da,ama so nokti.Ah lele e sega veke panika me fati.Doprev nekade do grloto,bar taka mislam,do tamu kade odi aplikacijata na gelot.