Да, со истата игла се боцкаш пак. Откако ќе се боцнеш првиот пат ја затвораш пак со капачето, никакво фаќање со прсти ни чистење на иглата. Јас се боцкав пред неколку години и така ми кажа сестрата
zdravo, ima li nekoj iskustvo so policisticni jajnici i invitro postapka, se spremam za prvo invtro pa me interesira uspesnost i mislenje fala
Да јас имам pcos нередовни циклуси Досега 3 ифв.првото неуспешно 2ро успешно и 3то чекам за некоја недела тест ќе правам иначе зависи како ќе те процени докторот ама не се плаши се ќе помине со среќа
Девојки утре мие 5ти ден од трансфер со 5дневни ама не чуствувам ништо освен некад јајниците и сабајле имав чувство на болка и тегнење во делот на папокот,чувство за повраќање И многу ми се јаде зголемен мие апетитот и вчера на бришење малку розево имав заедно со кринонот беше излезен и богами целата поспана сум.ама се плашам некако
Фала многу иначе се плашам пошто незнам дали знациве се добри баш за позитивен тест ама ајде ќе се надеваме како господ нема
Исто и јас имав чувство како влечење, тегнење и како мало пецкање. Апетитот исто ми се зголеми. Друго кај мене беше што можев да осетам мирис ептен како да ми е блиску, многу јако го чувствував.