Да, со истата игла се боцкаш пак. Откако ќе се боцнеш првиот пат ја затвораш пак со капачето, никакво фаќање со прсти ни чистење на иглата. Јас се боцкав пред неколку години и така ми кажа сестрата
zdravo, ima li nekoj iskustvo so policisticni jajnici i invitro postapka, se spremam za prvo invtro pa me interesira uspesnost i mislenje fala
Да јас имам pcos нередовни циклуси Досега 3 ифв.првото неуспешно 2ро успешно и 3то чекам за некоја недела тест ќе правам иначе зависи како ќе те процени докторот ама не се плаши се ќе помине со среќа
Девојки утре мие 5ти ден од трансфер со 5дневни ама не чуствувам ништо освен некад јајниците и сабајле имав чувство на болка и тегнење во делот на папокот,чувство за повраќање И многу ми се јаде зголемен мие апетитот и вчера на бришење малку розево имав заедно со кринонот беше излезен и богами целата поспана сум.ама се плашам некако
Фала многу иначе се плашам пошто незнам дали знациве се добри баш за позитивен тест ама ајде ќе се надеваме како господ нема
Исто и јас имав чувство како влечење, тегнење и како мало пецкање. Апетитот исто ми се зголеми. Друго кај мене беше што можев да осетам мирис ептен како да ми е блиску, многу јако го чувствував.
Mnogu toplo ti go preporacuvam doktorot, mnogu e fin covek jas praev stimulacija i podgotovka za transfer kaj nego i vo bulgaria koga vioa sto mi daval od terapia kako me vodel Celo vreme rekoa svaka cast. Eve prvo ivf i uspesno mi e kaj nego.
Ako me citas nazad mene jas bas prasuvav prvite 5 dena deka nemam nikakvi znaci osven sto mi se jadese mnogu i mi se spiese haha, ni bolki ni stegnuvanja nisto absolutno i eve deneska imam potvrdena bremenost. Inace eve 5 nedeli i 3 dena i pak nikakvi znaci nema
Честитки душичке да сум читала наназад бар секој ден си читам ама знаеш малку стресот си го прави своето и чекањето ви благодарам многу
Да јас, имав пишано дека имам успешно инвитро од прва, кај Др. Димитров, со останата само една оплодена јајце клетка
Mene mi baraat uste edna 4ta inseminacija. Sakav da prasam dali nekoj pravel inseminacija vo Newborn i da mi kaze sto se vklucuva vo sumata od 18,000 den?
Pregledite i samata procedura vlaga vo tie pari, a kako sto se sekjavam se doplakjase stop inekcijata okolu 2000-2500 den plus.