Здраво, Колку време се чека одговор од Фондот, на дополнителни документи доставени? Денес ми стаса меил бараат докомплетирање (вирусни маркери, ма да уште ми беа валидни кога поднесов) Убава вечер
Ama ke cekam 2,3 meseci za otpusno pismo, mnogu ke me zakoci ili pa se smenilo nesto i pobrgu davaat?
Месец ипол чекав јас за отпусно... ама да ако ви се брза, тогаш приватно е најбрзо. Може и ќе биде успешна и нема да треба ИВФ
Oooo cul te Bog, mada iskreno epten radi reda ke go napraam, kolku da dokompletiram dokumentacija. Nego drug problem sea, mozno e da se pogodi inseminacijata bas za Veligden (petok, sabota) rabotat li vo Newborn ke ima li koj da ja napravi inseminacijata?
Mislam deka privatnite se so celosna procedura kaj niv, mozebi e najdobro da se javis da ti objasnat podetalno
Да не ме сфатиш погрешно ама вакви работи не се брзаат. Полека смирено се ќе биде. Ќе работат во сабота работен ден е за сите, само ако твојот доктор не е на смена друг ќе ти ја прави постапката.
Јас поднесов понеделник. и петок веќе си имав одговор значи истата недела имав одговор.кај мајка тереза ги поднесов