Tuka So stimulirano nisto i to na 6 izvadeni jajce kletki, produzivme na priroden ciklus odma i bese uspesno. So srekja
Јас рефундирав во тек на постапка односно од трансферот до позитивен тест. Немаше проблем, само не се сеќавам со која шифра беше.
Јас имав успешно ивф на природен циклус, синчето ми е две и пол години. Предходно 6 неуспешни ивф со стимулација.
Do koga primivte proluteks ampuli? Lele luge preskapoo sve, ciklogest , proluteks, kleksani i drygi apcinja sto mi prepisaa pa za 10’dena okolu 10.000 den me fakat ne se izdrzuvat
Исто богами трансфер ќе платим подобро него терапијата после што следува плус јас сум почната 1дна недела пред трансфер со терапијата до сега господ знае колку сме дале на арно нека е за добро нека биде
Ehe dodeka se samo tie dobro e pa impril pa metil folat pa b12 pa nz uste sto bese, vaka prolutex bockav do 10-11 nedela mislam bese potoa bese se dobro i mi gi prekinaa ciklogest do 24-25 nedela po 2 na den stavav potoa mi gi prekinaa i tie, kleksan se bickav do kraj i posle poragaj uste cel mesec mozebi nekoj pokratok ili podolg periot e gi koristil jas tolku gi koristiv