Во Мартини, но разочарана сум од резултатот имам 33 години и АМХ ми е 0,28… Ги доставив документите за докомплетирање, дали знаете од прилика за колку време може да добијам одговор од ФЗО?
Би требало другата недела ако те стават на листа јависе понеделник и прашај дали си на листа таа недела за прегледување ќе ти кажат
Нема разочарување. Низок амх не значи дека нема шанси иако мене на ГАК тоа ми кажаа и добив ваучер за донор. Не е важно. Јас сум доста постара од тебе, не се откажав и успеав со мои јк. Исто и ти, ќе пробувате природно плус ивф. Милион пати напишав овде и уште толку ќе пишам дека се е можно па и бебе со амх 0.2. Работи на квалитетот на јк и ќе имаш бебче во раце како што имам јас.
Мила мене ми побараа повторно да испитам хормони на 3 ден и првпат амх, заради годините. Инаку пред 2 год ми беше амх, јас си го испитува 0.64 Сега и мене ми е страв да испитам. Резултати за кратко ќе добиеш. ДАЈ БОЖЕ ДА ОДОБРАТ
Zdravo devojki planiran da pocnam da sobiram dokumenti za vaucer samo ne znam lani pravev xsg dali pak ke mi Barat i Sega da pravam pak toa ne mi e jasno
Moze nekoj broj da mi prati od sestrata na Lazareski? Ke apliciram za tret vaucer dali treba povtorno vencanica da prilozam? Tamu veke ja imaat od prethodnite dva pati
Девојки помош изгледа доцна имплантација 23.45 денес 13ден пред 3 дена беше многу ниска вредноста ќе повторам за 2 дена но ова е добар знак
Тоа е добар знак направи за 2 дена пак и види како се дуплира сепак ова веќе е позитивно на колку дневни ембриони ти беше трансверот
Ти благодарам за преубавите зборови, знам дека се е возможно и никако не се откажувам, разочарувањето е нормално но секако продолжуваме, се надевам нема да ми одобрат и мене со донор. Радуај си се на среќата која Бог ти ја подарил!!