Здраво Валентина Спреми документи и испратиги,со оглед на годините може да поминеш и со помалце инсеминации.Најбрзо Здраво Валентина, Ги читам твоите постови и моја сугестија е најбрзо што можеш да си направиш инсеминација на ГАК,спреми документи и праќај.Со оглед на возраста постои можност да ти излезат во пресрет од ФЗО.Со среќа и напред
Neznam mila, da prasas treba vo Fondot, dali moze da ti dadat so toa sto napisa. Mozebi moze, neznam. Pisi sto ke napravis
@Valentina888 mene mi bese odobren vaucer so samo edna inseminacija (dijagnoza slab spermogram) nema pravilo, nemoj da gubis nadez. Dodeka gi pribiras site documenti vo meguvreme napravi si inseminacija i prakaj doc.
Jas mislam deka so ogled na godinite ke imaat predvid napravi edna dve probaj podnesi nema tolku dokumenti se se sobira za mesec osven inseminaciite.Jas gi napraviv lani site za deset meseci
@natalija86 cestitki i so lesno cela bremenost bravo devojcinja mene pocna da me faka psiha utre sabajle mi e punkcija uf
Dzabe sum piela i uvin caj i caj od brusnica,abe ova gelot bil strasna rabota,otkako izvadiv pogolemi topki mi se smiri pecenjeto.Treba na pakuvanjeto so golemi bukvi da ima predupreduvanje
сега си размислувам за второ инвитро па да ве прашам тие што сте кај ивановски и кај лазаревски систина пак со бобан ембриологот работат оти јас сум кај попович па размислувам за промена