Nema vrska pod 100 na mojata sestra i bese 83 na 14ti den i si imase normalna bremenost bez rizici bez nisto si se porodi prirodno na 31god jas mislam pod 50 e tesko
Секако дека постојат исклучоци. Шансите за одржлива бременост со таа вредност се ниски. На 80 па и на 50 бета дури и на 10 ми има логика да се продолжи со тетапија ама на 2 сметам дека е давање лажна надеж
Sto se slucuva bre luge vo posledno vreme ni Edna sto sme imale transveri ni edna ne e uspeala da ostane bremena do nas li e do doktorite li e toa e mnogu razocaruvacko ne znam sto se slucuva
Neznam zosto da prodolzuvas so terapija na moite dva transferi betata na 12 den mi bese 5 i rekoa da prekinam so terapia.
Taka e mene duri od bolnicata mi kazaa za 2meseci da dojdes pak ne treba da cekas mnogu so nisko AMH kako nasite pari da pagaat od nebo a ne davaat nikakvo objasnuvanje zaso taka
Можеби им се брза некаде или гледаат да имаат повеќе пациенти па ги тераат на уште еднаш ама не гледаат на психата на човекот или пак е до нас и господ има рака тука не само ние и докторите.
Jas ne sum ni probala preku fondot tamu baraat 4 inseminacii plus HcG a toa e se vreme gubenje jas sum 37god i nisko AMH dali i ke mi odobrat
Јас бев подготвена да идам приватно ама сега не би чекала со фондот зошто да фрлам пари кога после тоа ќе треба терапија да си купам а богами и тоа вреди и паѓаш на 0 за на крај бар да имаш позитивен исход а не негативен и стрес на крај да имаш
Jas tri pati sum go iskoristila vsucerot od fondot pa ni ednas ne se mi pobarale inseminacija ako e los spermogrsmot na mazot ne Barat insemenacii
Ne se isplaka na privatno da odis sekogas koga ima moznost preku fondot moze ednas dva pati mnogu e skapo sve plus posle terapijata e mnogu skapa i posle na kraj pak nisto treba cel zivot da rabotis za niv ne se izdrzuva podobro bi cekala 6 meseci nikoj nisto ne garantira na tos deka ke bide uspesno
A toa mozebi e taka kaj nas e sve sobersno los spermogram kaj mene e uste po nisko 0,44 amh toa e ke se borime do deka mozeme
Дали ќе ми рефундираат клексани бидејќи вака се напишани на фискалната сметка? Некој со вакво искуство