Да, со извештај од специјалист дека ви се препорачани, фискални сметки и потврда од матичен доктор дека се примени.
Сега пак ќе треба извештај да се земе па да рефундирам пошто и јас негативен тест имав и веќе ми се примени сите.од матичниот лесно но ова другово
Mene so nisko AMH 0.39 mi odobrija so edna insemenacija samo, 30 godini imam Vredi da si probash mislam bi ti odobrile
Ако не ти е прв пат можеш и со еден да поднесеш. Јас поднесов со еден и пратив копија од тој од претходниот пат кога аплицирав.
После секое ивф се прави пауза 6 месеци телото да се стабилизира да се создадат нови фолекули. Искуство од моја блиска од брзање џабе се боцкаше од 7 фолекули сите беа празни. Нема врска што ти е ниско амх јас чекав 9 месеци. Ми се искомплицира се со ваучерот, ми бараа ново амх, па ми го изгубија,па дур го најдам, па беше за со донор, па додека давав приговор. И на крај секако си платив приватно. Нема брзање во оваа работа. И докторката после првото неуспешно ивф не ми рече дојди одма. Рече одмарајте, опуштете се, пробувајте природно никогаш не се знае, работи на квалитетот на јк и се гледаме за 6 месеци.
Fala ti mnogu mi gi preporacaa Dhea sa gi zemam bile mn efikasni no sekade se zabraneti da probam nekako od stranstvo online da gi poracam ii preki Iherb no neznam dali se bas istite mnogu eftino mi se gledaat...ako nekoja znae od kade da se poracaat da mi kaze hitno
Пробувајте природно штом сопругот нема проблем. Ваучер даваат по ново со амх 0.5. Направи хсг може тоа ти е проблем некој канал не ти е прооден. Не губиш ништо за хсг одма даваат резултати се трае 5 минути
Дхеа имаше една страна на ФБ од источна Македонија беа од таму зимаат некоја членка ако знае нека ти каже. Земи и Q10 200 сабајле 200 вечер и ако си ме читала за медарот. Тврдам дека најмногу успех имав ради него. Чист матичен млеч 3 пати на ден и една смеса од мед и други состојки се од пчела. Исто и мака црвена пиев. И храна ништо од месо, шеќер, бело брашно, алкохол и млечни производи. Се измачив пошто сака да си јадам и сакам винце да си пивнам ама вредеше ептен.
Ако го отстранува септумот, па и ако не го вадиш не е лошо да направиш дијагностичка хистероскопија и побарај да ти земат брис од матката со цел да испитате дали има некакво воспаление на ендометриумот и дали има НК клетки убијци, затоа што доколку има некакво воспаление (а тоа е често после биохемиска, барем кај мене испадна така, само што јас тоа го правев во клиниката во Солун каде идам за ин витро плус ми испитаа и некое C138 и тоа е поврзано со некое воспаление кај нас мислам дека не го прават, они од таму ми го предложија пред да почнеме со трансфер) ќе треба да пиеш антибиотска терапија за да не дојде до отфрлање на плодот, а ако имаш покачени вредности на НК клетки убијци и за тоа ќе треба да се прима некаква терапија.