И нешто плус имавте со интервенцијата? Јас правев во Систина пред 3-4 месеци само хистероскопија 64 000 плативме.
Девојки јас денес добив циклус но имам страшни болки кои не можам да ги трпам и многу крварење што досега не сум имала вака ни кога сум родила што да правам или нормално е пошто и биохемиска имав
I jas imav mn krvarenje prvite 2dena sto nikogas ne sum imala vaka koga mi doagala menstriacija ama kao normalno bilo posle invitro mada sega tretiod den pocnuva da se namaluva
Девојки ми бараа дополнително 3д со опис да доставам. Го пратив ова ама ова со миомот ме мисли да не ми прават проблем.. докторката рече дека е на надворешната страна и дека нема да прави проблем. Искуства???
Јас имам ПЦОС. Веројатно поради тоа е и инсулинската резистенција. Пиев метформин 500мг една недела, па од денес се префрлам на метформин 1000мг, по препорака на гинеколог. И за мене е нешто ново и ми е криво што не ми ја открија порано а од доктор не сум вратена што се вели. Исто и со тироидната имам проблем. Јас сум чоек со многу проблеми.