Провери на апликацијата мое здравје, дава податоци за 10 години наназад секако доколку е правено на државно
Јас имав проблем со најава, се јавив во Ујп, од дома си го средив проблемот. Не мора да одиш таму, јави се на тел ќе ти објаснат постапно што треба да направиш.
Пред колку време? Бидејќи ми кажуваат дека од скоро почнале да бараат повеќе услови пред да доделат ваучер, порано не било така.
Здраво Ние користевме имприл и профертил по препорака на д-р Мицковски и имаше значително подобрување со користење некаде околу 6 месеци
Не знам дали ја пратите Христина Пан на Инстаграм, ја имаше на подкастот кај Лазаров збореше за некои апчиња од кои спермограмот на маж и значително се подобрил. Во самиот подкаст кажа дека доколку некој ја има истата мака слободно да и пише на Инстаграм. После ивф останува бремена природно, а им било кажано дека нема никакви шанси да остане природно поради спермограмот на маж и. Пишете и тие што имате таква мака може и на вас ќе ви помогнат таблетите.
Па не знам како носат различни одлуки за иста дијагноза... Ние уште од октомври ја започнавме постапката за ваучер, но се уште не ни е одобрен. Супер е што вам ви одобриле ваучер и без инсеминации. Ви посакувам многу среќа и успешна ИВФ постапка.
Со машки фактор само една инсеминација( и тоа по моја желба направена). Ивф -Докторот пиша препорака за директно на инвитро и ми рече со тоа нема да ми бараат инсеминации.