Не знам срцка што е, можеби што викаш и мене среќа ме пропратила во животот. Секој да ги дочека своите среќни мигови.
pa jas iskrena da bidam nemav iskustvo so inf i na listot sto pisuvase samo dva embrioni ni kakvi se nisto samo dva embrioni koga mi se javi boban mi kaza 3 velam zosto 2 pa znaes ne smeme da stavame poveke od dva mozebi za vtro treto i tn invitro i nikakvo objasnuvanje ne dobiv ne mi dade nikakov odgovor mozebi gresam neznam
Ne pisuvase i kaj mene isto i jas ostanav so toj vpecatok mislam onaa zenata so naocari e poarna[/QUOTE] ne mi ostavi mene licno vpecatok mozebi si gresam dusa ama ne e ubavo da zboruva pa toa se stava poveke na vtoro treto imas fora
ne mi ostavi mene licno vpecatok mozebi si gresam dusa ama ne e ubavo da zboruva pa toa se stava poveke na vtoro treto imas fora[/QUOTE] Kakva fora bre zalostno
mislis ajde dava fondot pari imas vreme jas taka razbiram ne e ubavo velam ajde sega pa ti kakvo vtoro treto e dobro de
Мисла тоа е одлука на докторот. Немаат пракса да враќаат 3 ако е млада пациентката и нема историја на неуспешни ивф.