Јас правев ивф кај др. Митко Ивановски. После тропање на многу врати, правење непотребни процедури кај доктори, кажување одма 4 инсеминации за да се дојде до ваучер... прв пат кај него се почувствував како човек. Најтопла препорака, душа човек, врвен специјалист. Буквално мислам дека неговата позитивна енергија имаше удел во тоа да биде успешно инвитрото од прва и тоа близначка бременост. Ми ја водеше цела бременост, на крај и ме породи. И покрај ризична бременост, проблеми со хематоми и отекување ја истерав бременоста до 37 недела. Го следев и слушав секој збор, ептен сум задоволна.
Јас имам две ифв кај Митко Ивановски првиот ми беше успешен и имам дете второто ми беше со замрзнати за жал биохемиска имав минатиот месец е сега за докторот немам зборови многу е добар внимателен секогаш насмеан и дава се од себе со терапија те натрупува ама тоа муе силна страна иначе немам лошо што да кажам здравје после лето пак кај него за ифв.. со среќа нема да се предомислиш ако го избраш него
И двајцата доктори се врвни специјалисти, мислам дека едни од подобрите во Мкд. Др Лазаревски искусен, прецизен ко часовник, но не збори мн. Др Митко душа од човек ,исто така врвен професионалец. Со него сум веќе 3 години, се надевам дека ќе успееме и дека тој ќе го донесе на свет нашето бебче ❤️ За кој и да се одлучите нема да згрешите.
Devojki, Vie sto ste imale transfer na 3 dneven embrion, kolku denovi prethodno pocnavte da zimate progesteron? Mene doktorov mi prepisa 5 dena prethodno progesteron za 3 dneven embrion, pa sakav da slusnav vasi iskustva... Vi blagodaram!!
Здраво,јас од денот на пукцијата почнав пролутекс и циклогест вагиналети. И ден денес ги примам,после позитивен тест. Ми ја продолжија терапијата до првото ехо,па ќе видиме како понатака после тоа.