Jas biddjki odev na rabota vo smeni se bockav so 1h razlika. I prasav dali moze da se bockam doma ored rabota za da ne gi setam inskciite, dozvoleno mi bese
И мене ми рекоа да боцкам во исто време а ако некогаш се случи да не можам, околу пола саат е во ред да има отстапка.
Da, primer 15h pa 16h koga ne bev vo moznost se bocnav 14h. Bez gajle bidi. Isto mozes i da ja stavis bemfolata vo torbicka so amonijak i vo 15 vo kola da se bocnes
Подарувам 1.Примолут нор отворена кутија со 10 апчиња рок до 02.2029 2. Примолут нор не отворена кутија со рок до 08.2026 3. Микрогинон не отворена кутија со рок до 11.2027 Ако на некоја и се потребни пишете ми порака да се договориме од каде да ги земете.
Me interesira sto imate praveno invitra vo new life vo solun dali celo vreme komunikacijata vi bese preku email? Ke zapovnam kaj niv invitro koga bev na pregled im pobarav broj za polesno da komunicirame mi rekoa deka nemaat.mi padna cudno zatoa i prasuvam.
Имаат телефонски број на нивната страна еднаш вртев и ми се јавија. Меѓутоа полесно ќе ти е да комуницираш преку мејл одговараат во најкратко време, јас сум таму и цело време за се што треба комуницирам преку мејл.
Девојки има ли некоја од вас капсули Такролимус 1мг (како ПРОГРАФ) и ампула Пролутекс со валиден рок на траење а да не ги користи
Znam deka ima broj od klinikata zboram za so doktorot komunikacijata ili so koordinatorkata dali e celo vreme na email.na primer koga bev vo sistina i vo plodnost imav broj od doktorot i od sestrata pa sto mi trebase crlo vreme komuniciravme preku telefon ili viber.
Не комуницираат така и јас немам телефонски број на докторот или координаторката секогаш комуницирам по мејл и во најкратко време одговараат.
Ok.fala ti mnogu.dali si zadovolna od kaj niv? Jas so niv imav video komunikacija i ednas bev na pregled mi ostavia ubav vpecatok diskotiravme okolu nasata problematika sto vo makedonija nitu eden doktor nema odvoeno tolku vreme na nas i tolku opsirno da ni ja kaze sostojbata.
Презадоволна сум, ти посветуваат внимание, имаат трпение да ти одговорат на сите прашања и не се ориентирани само да ти ги земат парите, ако сметат дека некоја метода не е потребна ти кажуваат со тоа што остават на тебе да одлучиш. И она што најмногу ми се допаѓа кај нив е што прават се за да на крај има позитивен исход, внимателни се и испитуваат се што треба да исклучат и најмала можност за неуспех.
Ако ти врши работа во берна фарм на јаја паша даваат такролимус на лента. Не мора цела кутија да ја земеш мислам дека околку 700 денари ја платив.