Здраво, јас имам успешен трансфер на три дневен ембрион. Немав никакви симптоми на почетокот,после позитивен тест почнав да чуствувам грчеви,менструални болки и сеуште е така,скоро 7 недела сум . Ти посакувам успех
Devojki da ve prasam koj vitamini., suplementi ,apcinja gi piete za podobruvanje na plodnosta ,pogotovo za spremanje za invitro?Od doktor mi e dadena terapija ama sepak sakam i vase mislenje da kazite.
Леле баш ми е мило за тебе, честитки! Баш ти фала што сподели... Јас па само паничам дека апсолутно ништо не осеќам и си правам паника сама на себе. Инаку ми префрли ја 2 три дневни ембриончиња, едното е со оценка C8G1, а другото C4G1...
Koga bev tamu prvo ni naplatija mnogu povekje od sto ni ja prezentirase agentot ponudata. Vtoro,izvadija prazna folikula i so anestezija ne te prefrlaat tuku posle intervencijata pesacis nazad do krevetot. Treto,koordinatorot edna Srbinka bese na moi 43 godini mi rece deka nemale tolku stari pacientki jas sum bila najstarata. A vo FIVI Papas kako najdobar mi rece da sum dosla koga LH ke mi bide nisko.Moeto LH i FSH mi bea okolu 20 pri ovulacija,normalno so godinite.Bozem zatoa i mi go preporacaa ako ni bide dobro neli ne mi ni treba doktor.
И јас имав успешен трансфер со тридневни ембриони и немав ама баш ниту еден симптом и цела бременост така јас истерав.