Здраво, јас имам успешен трансфер на три дневен ембрион. Немав никакви симптоми на почетокот,после позитивен тест почнав да чуствувам грчеви,менструални болки и сеуште е така,скоро 7 недела сум . Ти посакувам успех
Devojki da ve prasam koj vitamini., suplementi ,apcinja gi piete za podobruvanje na plodnosta ,pogotovo za spremanje za invitro?Od doktor mi e dadena terapija ama sepak sakam i vase mislenje da kazite.
Леле баш ми е мило за тебе, честитки! Баш ти фала што сподели... Јас па само паничам дека апсолутно ништо не осеќам и си правам паника сама на себе. Инаку ми префрли ја 2 три дневни ембриончиња, едното е со оценка C8G1, а другото C4G1...
Koga bev tamu prvo ni naplatija mnogu povekje od sto ni ja prezentirase agentot ponudata. Vtoro,izvadija prazna folikula i so anestezija ne te prefrlaat tuku posle intervencijata pesacis nazad do krevetot. Treto,koordinatorot edna Srbinka bese na moi 43 godini mi rece deka nemale tolku stari pacientki jas sum bila najstarata. A vo FIVI Papas kako najdobar mi rece da sum dosla koga LH ke mi bide nisko.Moeto LH i FSH mi bea okolu 20 pri ovulacija,normalno so godinite.Bozem zatoa i mi go preporacaa ako ni bide dobro neli ne mi ni treba doktor.
И јас имав успешен трансфер со тридневни ембриони и немав ама баш ниту еден симптом и цела бременост така јас истерав.
Правев 4 ивф во Солун, во New Life. Мислев да одам кај тој Папас, ама после се што прочитав за сите клиники, Солун не е веќе на мојата листа. Што мислите за овие што се рекламираат Органџиев?
Jas sum nemala transver na 3dnevni sekogas bea 5 dnevni megutoa za simtomite nezavisno od denot koga se vrateni jas i na neuspesnite transveri a i sega na uspesniot apsolutno isto se osekav se so se javuva e od terapijata, teram 12 nedela so bliznaci i seuste nemam trudnicki simtomi osven gradite sto mi se poteceni a veke i stomakot se gleda Taka da simtomi pred test a i posle toa ne barajte Pospanos bolki vo gradite , grcevi vo matkata se e od terapija Na 5 neuspesni i 1 uspesen bukvalno se bese isto ubedena bev deka e negativno nesakav ni test da napravam
Јас имам 37 години, и имам три инвитра неуспешни, едно во Органџиски, и две во Мон бебе (едното со замрзнат ембрион).
Zdravo devoki sakamda gi podaram na koj mu treba vistinski. Se zaedno ne mozam da gi delam samo poshta da si plati
Ne sum bila kaj Organdziski ne mozam da kazam.Se falea so uspeh so 53 godisna zena,daj boze samo ubavi raboti.Jas imam iskustvo dosega so Sistina i New Born,Solun site,Atina,Praga,da zavrsam imam dosta za raskazuvanje
Здраво друштво Дали некоја од вас има искуство со инекција дипхерелине за супресија на јајници.Не можам никаде во МК да ја најдам
Ја имаш во Врање во Аптека Бену јави се на овој број +381 17 411010 прашај ги и треба однапред да ја нарачаш за да ја има кога ќе одиш да ја земеш, само прашај ги за точна локација пошто има повеќе такви аптеки во Врање. А ја имаш и во Солун. Само да знаеш може да ја нема под тоа име може да ја има како Арвекап, ама исти се. Јас кога ја купив ја земав како Арвекап.
Zdravo devojki❤️ Eve pak jas❤️So soprugot planirame postapka za 4to inv so donirani JK za skoro.jas sum 53 godini.So bozja pomos I lekarska pomos se nadevam na uspeh ovoj pat.Mnogu ke mi znaci podrskata ovde.Planirame pak inv vo Plodnost Bitola.Cekam srcenca od vas.pozz
Здраво, во неделата имав трансфер на 3 дневен ембрион, ембриологот рече 8ца е без фрегментација. Јас скоро секој ден имам некои грчеви во стомакот, глупа тапа болка и страв ми е да не правам неш погрешно па се оптеретувам. Инаку дома сум одмарам, движењето ми е дневна, купатило кујна ваљда смеам толку.
Smees mnogu poveke da se dvizis od ova sto go opisa. Dobro e za cirkulacija, za raspolozenie, bukvalno benefitite se mnogu od dvizenjeto. Grcenjeto i site simptomi se 99% od progesteronot sto go primame ☺️
Смееш на кратки прошетки.Смееш на кафе.Значи ембрионот нема да испадне ако се движиш.Или ќе се имплантира или не.Првите 2-3 ден ок е да мируваш.Повеќе оптретуваш со самото лежење.Помала е циркулацијата