Ne znaes sto dosta gi krievme se slozuvam so tebe treba da gi kazuvame jasno i javno posto ova sto se slucuva se ludila nikoj ne go gleda psiholoskiot del jas licno pred doktori nikogas ne sum plakala klecela cak sto vise ne ni prasuvam zasto smatram deka vie ste ucele skola ne jas i vie mene treba da me vodite ne jas vas koga ke me prasas a zasto ova nema ispitano zosto ti ne si mi dal jas da sum znaela ke sum bila.doktor ! Ima bezobraznost i kaj doktori!
Vo pravo si taka e nemame veke doktori koj socustvuvat so nas tuku samo kako pari ne gledat i koga veke ke vidat deka ne uspevat ke ti kazat baraj si drugo mesto more i da sakas veke ne doagsm posle cetiri neuspesni invitra ama nie mnogu im se plasime zstoa taka bi pravat
Гледај серии, дружи се, шетај, реално не може да не мислиш ама барем да не се оотеретиш ептен, да не ти е секоја мисла тоа и секој муабет. Јас со маж ми многу пешачев па си правевме некои планови си замислувавме хаха серии многу гледав мислам дека цел нетфликс го свртев. И пробај мисли на бебе, замисли како ќе личи, каде ќе се шетате. Манифеститај, многу луѓе викаат дека успева.
Пробувам колку можам, пешачам, многу сакам убави места (природа) на тој начин се релаксирам и не мислам многу. Сега се затоплува па можам да возам велосипед... Ви благодарам женски. Стварно не има премногу што се бориме да станеме родители и мило ми е што се бодриме и подржуваме едни со други... Тежок е патот ама ако сме упорни ќе ја постигнеме целта. Инаку да споделам искуство од Мон Бебе и Newborn конкретно за инсеминации. Две ми се направени во Mon Bebe и едната во Newborn... Некако не се замараа многу, само да си земат пари и толку. Ми велеа ќе биде, млада си ама ете со 3 иуи не бидна. И не се замараа да видат подлабоко во што е проблемот. Ми даваа терапија летрозол дали имало потреба или немало... Нивното беше дека имало добар одговор т.е супер ми реагирале јајниците. Навистина не знам што да кажам...