Не прават таму ивф колку што знам, тогаш знам дека ми рекоа би ги преземале за испитување, меѓутоа бидејќи не ми беше во план пгт не ни прашав дополнително
На 12ти ден од трансфер бетата ми беше 129, денас на 14ти ден 191.... Има шанса да се смени нешто или да не се надевам бадијала
@Sivce не звучи дека добро се дуплира жал ми е, Знам како е, само држи се, ќе дојде ред да се израдувате
Мене никој ништо не ми инсистираше Ако сакаш ќе ти пратам пп како ми гласи во испитувањето. Двапати досега правев, без проблем
Немој да се разочараш чим се дуплирала за два дена повтори пак во понеделник надежта последна умира јас ти држам среќа и те чекам со добри вести
Веќе ти одговориле, не се баш дуплира како што треба, но од срце ти посакувам на крај се да испадне добро и веднаш консултирај се со инвитро докторот, ќе мора пак да ја повториш по два дена. Со среќа душо
I jas sum vo solun.i jas pravev test za sifilis i koga se raspituvav vo mojot grad vo ramus ispagase 3200 den posto pod sifilis spagaat dve raboti a ednata bese 1600 den i koga si ja napraviv matematikata po se isplakase vo solun.sifilis so hepatit b,c ispagase 40 evra a tuka poskapo
Не се дуплира правилно,но тоа не значи дека се е изгубено.Значи не секогаш е се по книга.Смири се викедов и ќе ја повториш понеделник,тогаш ќе бидеш на сигурно.Добар знак е што расте.Со среќа
Прашај ги докторите или сестрите што те водат, некои бараат дуплирање на 72 часа. Не се стресувај и потпирај на тоа што ќе го прочиташ тука.
Дали ми треба упут од матичен гинеколот за да почнам со ИВФ во Плодност? некој овде спомна дека веќе не треба… дали некој неодамна почнал со терапија?
Пред два месеци во Њуборн ми кажаа дека веќе не е потребен упат пд матичен, но најдобро да се јавиш во Плодност да прашаш
Здраво девојки, денес сум 12 ден од трансфер на 2 петдневни ембриони. Ми кажаа на 14ти ден да испитам преку крв, но не можев да исчекам и денес направив тест (не е со утринска мокрача, туку втора по 3 часа држење). Се надевам не е бледа линијата
Не мора точно до бројка да се дуплира кај мене вака се дуплираше па добро се беше немој да си ставаш такви мисли во главата сигурно ке биде добро чекаме утре добри вести