Pilotce tolkava visoka vrednost e za bliznacinja, ajde posle dve nedeli da im gi slusnes srcencata i da ni pises pa ke spodeluvame iskustva za bliznacinja
zosto duri vo oktomvri jas planiram tocno na sest meseci a moze da te prasam dali imase prethodno objasnuvanje za embrionite
Mi rekoa 6 meseci od denot na transfer, za embrionite togas rekoa 2 se sestokletocni a 1 osumkletocen. A sega vikaat ne bile dobri, ne se delele dobro dvata no edniot bil ok
taka li davat vaucer jas pa mislev od dobivanjeto na vaucer dobro kaj tebe barem napisale kaj mene nemase opis bas ke prasam za vaucer mislam deka i koga go dadoa pisuvase sest meseci taka da ima logika od dobivanjeto na vaucerot
Dovojcinja jas denes zavrsiv so punkcija super pominav izvadile mnogu folikuli samo ne mi kazaa tocna brojka e sega samo zlaten Bog da se oplodat kako sto treba i da si gi zememe doma inaku New Born za sekakva pofalba nemam zborovi nema da zgresite kakov tim preeezadovolna od sve
Jas toa sakav da go spodelam, dali vrednosta na bhcg na tolku ran period ukazuva na bliznaci ili na nesto drugo, na bilo sto
@pilotce1987 jas imav beta 300 i nesto i izleze edno,ne e sekogas taka no obicno so tolku visoka beta se dve . @ana 2015 se dodeka ne napravis test preku krv veruvaj i gali go mesko.Jas na 13-ti den pravev preku mokraca,crtata bese epten bleda.
Со докторката се сретнав само еднаш,преглед и разговор.Ми изгледа дека е доста темелна во работата пошто не упати на дополнителни испитувања и откривме некоја бактерија во спермокултурата.Толку знам ...незнам колку ќе ти помогнам ако има некој со повеќе информации би сакала да прочитам
mene maticnata mi ja preporacuva da pravam ivf kaj nea ama ne znam ne sum sigurna ne sum slisnala nikakvo mislenje od nekoj deka bil kaj dr.adamoska i jas sum vo nedoumica
inaku deneska mi stasa pismo od fondot deka mi e odobren vaucer , mnogu sum vozbudena srekna i isplasena ...ne znam kade da odam kaj koj doktor !!