Zeni pomagajte so soveti!!!! samo sto vidov na toalet deka imam nekoja kafeava tecnost isto kako pred ciklus koga mi doaga. Utrovo BHCG mi bese 808, dali ova znaci deka ke dobijam i ke nema bremenost!!!!!
Devojki mal sovet okolu krinonov...iam doma u frizider nekolku stojat tamu od juli mesec, uste se vo rok ama sto znam dali da gi koristam sea....nekoj da kaze iskustvo/mislenje
Ne grizi se ne mozis do tolku da brcnis mene maticen so spakla mi kopase zacementirana bev, pa dr na privatna se slogira koga slusna. Ama epten imav problem so odenje mislev mi ispagja embrion, a ono gel celo vreme hhaha potpolno te razbiram za filmovi.
Ne panici,toa e normmalno,kazi mi dali koristis krinon gel?a moze da e i inplantacija,ne se sekiraj,ako ne e sveza krv nema mesto za panika
Poleka bez panika, mozebi e od vgnezduvanje, miruvaj i obavezno utre javi se na dr da ti kaze sto da pravis. Moze ke treba utrogestan da zemas...ama moras so dr konsultacija.
Pilotce ne se sekiraj obicno pri kafen iscedok nema mesto za panika, jas dva pati krvarev pa fala bogu ne bese vnatresno krvarenje tuku doktorot vika moze i kapilar da e znaci ne daj boze ako e strasno treba da imas bolki so krvarenje mene kakvi gluposti mi istekuvaa lele samo im se javuvav da prasam i mi vikaa se e toa normalno prvo sokrvica imav, pa vo krinon gelot kako krv, posle cel gel bese eden period rozev so kafeno, pa samo gusti topki kafeno ne mozev da se doizbrisam, pa belo so crno so neznam uste sto ne mi e jasno sto bese seto toa i zosto mi tecese duri ovaa nedela samo cist krinon gel mi istekuva, se uste se cudam i site promeni gi slikav
mnogu mi e strav da ne znaci toa kraj na celo ova patesestvie, deka ke dobijam ciklus i se ke zavrsi ke nema bremenost
Pilotce sekogas moras pozitivno da mislis pa jas so krvarenje bev pa fala bogu se bese vo red vo sekoja bremenost ima vakvi raboti, na koj ne mu e strav od nas ti ne krvaris, imas kafen iscedok sestra mi go imase do treti mesec non stop, za da ti bide mirna dusata odi na eho da te vidat, koja nedela si ?
Toa e odlicna vrednost, ne mozes po bremena da bides od toa hihi vidi dusicke utre javi im da im kazes cisto tebe dusata da ti se smiri inaku vo prirodna bremenost zeni sto ne znaat mnogu cesto pri zabremenuvamje imaat kafen iscedok i koga ke otidat na lekar im kazuvaat deka se bremeni, od koj obid ostana bremena?
Prvo ivf mi e mi vratija dva embriona i se bese vo red, i deneska svetoizgledase poinaku koga mi kazaa koja e vrednosta, samo ovoj iscedok sega me.plasi da ne znaci doaganje na ciklus i tolku veke
Ne be dusicke imas vrednost mnogu visoka, da bila na granica pa da moze ama vaka ne, ete i sama citas kolku od zenive na forumot bremeni go imaat toj iscedok, inaku jas pa mislev so zamrznati embrioni si zabremenila.
Srcka uzivaj,jas ispaniciv taka na 19 den od transfer mi se pojavi kafeava locka na sekojdnevnata i isto kako tebe lele ke mi dojde,lele ova ona,i koga bev vcera na kontrola mu kazuvam na dr.i mivika normalno e toa plus i dveckise,stom nema bas krv ili parcinjanema strasno,..uzivaj i solesno,..utre poseti dr.
Vi blagodaram mbogu, me utesivte ovaa vecer barem da pomine so pomala nervoza, samo da ne vidam krv pa se drugo ke pomine