Moze neznam taa e seuste nova labaratorija.koga trebase da pravime togas prasuvav i vo eli medika i vo royal medika ne pravea zatoa i vo martini bevme i od tamu ni go priznaa.edniot ni bese od plodnost a drugiot od martini
Zdravo jas napraviv in vitro pred Edna nedela I sega krvaram kafeno otvoreno covenant ako nekomu mu se slucelo ve molam mi pisuvajte mnogu sw plasam mnogu sum nasekerina
Zdravo utre pravam transfer kaj dr. Lazarevski dali ima nekoj iskustvo sto dozvoluva posle transver dali dozvoluva dvizenje …
Јави се таму каде што си го правела инвитро.Можеби ти треба повеќе прогестеронска поддршка.Колку време крвариш?или мал кафен исцедок е
Мене првите две инвитра ми беа кај него и двата пати ми кажа првиот ден одмор потоа се нормално само без кревање тешко и качување мн по скали.
A kazete mi veke nedela dena se cuvstvuvam omalaksano nekako kako da jmam tem. No nemam kako nekoja vnatresna da mi e se prasuvam dali e od hormonskata terapija ili drugo e
Не можеш да знаеш за жал. И јас така се поизрадував на второто ин витро чувствував како повишена температура. Првите четири дена како да горев од внатре и болни гради ама неуспешно. Од терапијата можат исти симптоми да дадат. Нема правила тоа. Не мисли многу ако можеш на симптомите. Најди си занимација да ти ги тргне мислите. Ти посакувам две цртки да си видиш наскоро.