Mi rekoa da sum naprajla hcg beta ama deneska ne mozec da go napram utre ke videme ne mi rekoa za povece detail ne znam ama mislam deka ne uspesno ne krvram mnogu mesano svetlo crveno ne znam
I mene isto me interesira za dr Valentina kako moze da ja najdam. Inaku so bekamedika isto iskustvo imav vlosuvsnje na hormonite, premnogu suplementi, nezainteresiranost od strana na doktorkata. Cenite previsoki, nerealni za nasite plati....ne mi e za parite barem za vredese ama za zal bese uste poloso
Здраво денес проверив бета излезе резултат 445.49, 14ден од трансфер ми е на 5дневни бласто.дали е во ред?
Pak jas,uste ne pocnav so postapka za inv. Treba laparoskopski da se vidi miomot na matka sto go imam,I ako ima potreba da se otstrani,ete toa mi kazaa doktorot
Ne se sekiraj ako treba i neka se ostrani.jas do sega dva pati imam vadeno.sega da zavrsam so stimulacii i so punkcijata i daj boze da se oplodat ke gi zamrznuvam i ke odam po tret pat da vadam miomi pa posle toa transfer.
здраво, прашав во групата за миоми, ама никој не ми одговори, избришете ако не е за тука, ама ако има некој да сподели искуство, многу ви благодарам Здраво, ќе правам миомектомија кај доктор Саша Јовчевски во Жан Митрев прва недела од јуни, докторот вика дека резот ќе е мал 4-5 см, имам неколку мали миоми, под 3 см, па сакав да ве прашам, тие што сте правеле миомектомија - како оди заздравување? За недела две океј бевте по малку да се движите, колку време лежевте? Што да очекувам после операцијата? Ми рече после 3 месеци слободно можам да пробувам за бременост природно или инвитро.
Za deset dena ke pocnes da opraavuvas a za mesec dena ke bides kako nova.eve jas posle leto ke pravam po tret pat i doktorot mi rece posle 5-6 meseci od operacijata ke se pravi transfer za da moze matkata ubavo da zazdravi
Девојки вчера ви се пофалив со прва бета од 445 денес на две бришења го имам ова светло кафеав/беж исцедок денес е 15ден од ет се слушнав со сестрата рече дека е од циклогестот и дека е нормално, а ако премине во црвено да им јавам ...Ако некоја од вас се соочила со вакво нешто да сподели би ми било мило да прочитам мислење/искуство...
Честа појава е. Дури и крварење да има не значи дека е најлошото, може да е хормонално, хематом, заостанато од имплантација итн. Јас на денот на позитивен тест имав крварење. Супер ти е бета.
Да од терапијата и сеуште ги имам често мокрење, слаби тапи болки како пред добивање, запек и поспаност
Identicno istive gi imam.. 8 dena od transfer na 3 dnevni sum.. Da znam deka ke pokaze vistinski rezultat odma bi napravila test ama valjda rano e..
Рано ти е ќе се стрпиш моите се 5дневни па вадев бета дури на 14от ден..Со среќа ти посакувам висока бета
Valentina.healthcoach на инстаграм. Супер е жената, многу приступачна и коректна. Не очекувајте магија за 2 недели, процес е, по природен пат. Јас еве 1 година и сеуште сум на режим, полесно е од почетокот нема споредба ама бар има резултати и оди на подобро