Jas praev istoto kaj trajkoski, so celosna amestezia si se budis zemas edna infuzia i odis doma. Jas nemav nikakvi bolki od tuka direkno na kafe i setanje zaminav i od naredniot den si funksionirav naj normalno. Nemav ni konci ni nisto deka vaginalno ti e secat toa
Zdravo devojki,dali nekoja ima praveno laparoskopski pregled I histerolaparoskopija na miom na matka,Dali e bolno, nekakvo iskustvo ako mozi,pliz
Да, само резултати чекам веќе повеќе од еден месец..а требаше за 3 недели да се готови сите, изгледа ги немаат сите реагенси
Zdravo decojki denes mi e 4 den od transfer no nemam nikakvi simtomi rano e ili nisto nema ni da se sluci .
Колку дневни беа ембрионите за трансфер? За симптоми е секако многу рано, јас можеби првите денови осеќав нешто како пецкање во долниот дел од стомакот а можеби беше и само психа Секое тело е различно, не барај симптоми затоа што горе доле се истите како и пред циклус, некоја од нас имала некоја не и така. пробај колку можеш да бидеш зафатена со други работи и да не го мислиш. Ти посакувам среќа ❤️
Почнете да уживате и да си манифестирате како со бебе шетате или правите нешто заедно. Престанете да се измачувате со симптоми и тестови пред 14 ден како што ви кажал доктор. Дома си, уживај, гледај филмчиња, шетај со другарки, со маж, со кој и да сакаш. Ако треба да биде ќе се фати. Поголемиот дел од жените на форумов немале симптоми првите 2 недели, на крајот од денот симптоми се појавуваат многу покасно во бременоста. Не се мачете. Ослободете си го умот. Јасна ми е желбата ама не можете да живеете 2 недели во агонија. Дури и да не биде ќе си речеш ќе биде следниот пат, ќе се спремам подобро.
Imam vadeno i klasicno i laparaskopski.laparaskopski pobrzo ke se oporavis.edna vecer si vo bolnica a klasicno otprilika edna nedela si vo bolnica.
Jas gi "imav site simptomi" mi se gadese spiese bolni gradi i na kraj negativen test se bilo toa od lekarastva znaci nema pravila
Секој пат се случувало тој месец кога ќе "кренеме раце". И алкохол се пиело, и се што не треба. Последниот пат бев на дијазепам инекции за фатен нерв и се случило, изгледа дополнително релаксирано телото и ете.
Моето ин витро успеа кога отидов буквално само да прашам што понатаму. Без план дека ќе правиме сега одма. Се погоди циклусот рече докторката одма почнуваме со терапија плус бевме болни од грип, умирав од кашлање. Не фати неспремни, немав време кога да мислам зошто буквално наредниот ден почнав да се боцкам, плус со температура лежи спиј не ти функционира мозокот. Мозокот е најголемиот непријател да знаете. Затоа пробувајте се што можете за да не мислите. И ете со грип, со температура на пункција, со парацетамол успеа. Кога треба да биде ќе биде.
Епа тоа. За мене рецепт и како да "залепи" да потрае. Еве докторот не сака ништо да правиме, тврди дека ќе биде природно сепак. А пак не ми кажа што да правам за да биде? Со нас би да се занимава после летото, зошто смета дека летото е убаво и дека ќе се случи само од себе. Се нервирам. Ама да ми даде нешто како превенција, ако се случи да не ми се деси пак спонтан. Амх е супер, се е супер на папир, испитав и што треба и што не треба. И со прст во уста сега.
Фала ти. И ја примав но овај пат не ми пишал докторот па незнам дали е во ред да не примам сепак ке го прашам позз
Здраво поднесов документи за ваучер на 13.05, се надевам ќе одобрат, дали има уште некој што чека одговор?
Devojki poradi problem so nepcata morav denes da pravam test preku krv, na 11 den od transfer na 3 dnevni embiorni rezultatot e 37,7 kako vi stoi? P.S sekako mi rekoa da povtorat za 2,3 dena