Zdravo zhenski.. posle punkcija na jajnici za vadenje jajce kletki, kolku vreme imavte poduenost na stomakot?
Денес пункција. Само 3 јајце клетки извадени. Со амх 0,61 очекувано беше мал број, ама се надевав барем на 5-6. Многу ми е страв дека воопшто нема да стигнеме до трансфер.
Никој не ми предложил такво нешто а сум заинтересирана за отсранување. Ќе се распрашам наредна недела кај мојата матична каква е процедурата.
I jas imav izvadeno 3 jajce kletki dve se oplodija i dvete gi vrativme taka da nema zasto da se razocaruvas ne se ni potrebni poveke osven ako mislis da zamrznuvas
Дали имате искуство со "scratching" на ендометриум. После неколку неуспешни трансфери докторот ми го предлага уште ова да направиме.
Не се плаши, и кај мене АМХ е 0,61 извадија 1 јк се оплоди, трансфер, позитивен тест.. Сега чекаме уште срцева
Srekno, jas sum 9 den od transfer pa cekame test. Ne sum nesto so pozitivno cuvsto nemam nekoi simtomi deka moze ke bide ama moze ke se iznenadime.
Mi treba nekoa od vas sto ima napraveno invitro vo new life vo solun da ja prasam nesto ako moze neka mi napise poraka
Мене ми извадија 1 јк, сега има 6 месеци мора да веруваш дека на крајот се ќе биде добро. Стресот е најголем непријател.
@Baby2018love @hannybanny @Dama 86 со среќа! @Sivce честитки! Со лесно. Ви благодарам девојки, ме охрабривме малце. Чекаме резултати утре, па ќе видиме на што сме.
Jas denes bev na pregled ,doktorkata mi go preporaca doktor Dimitrov vo Sistina,covekot bil univerzitetski profesor
Здраво на сите. Правевме пункција на природен циклус, извадивме една јајце клетка, но не се оплоди. Сакам да пробам уште еднаш на природен циклус или евентуално со мала стимулација со летрозол. Дали знаете нешто за подобрување на квалитетот на јајце клетките, да има некоја лично искуство, или се си е Господова работа
Каде правеше и колку кошташе? И јас сум заинтересирана да пробам на природен, секако и со стимулации максимум по 2 ми се оплодуваат.