Јас користев и првите неколку дена беше во ред и после почна чешање и се појави кафеав исцедок. Докторот ми ја смени терапијата ми даде Утрогестан орално.
Јас имав два три дена чешање и после пункција и после трансфер, ама ми се среди со канастен само крем мачкав. Циклогест користев до 15та недела, и немав никакви проблеми освен првите два три дена после трансферот.
Na 11 den od transfer na 3 dnevni 37,7 13 den 51,3 16 den 74,29 Amante ljuge ve molam so slicni iskustva, me poluduva neizvesnosta
Членки, да пријавам и јас трето неуспешно ин витро. Денес направив бета. Сега како да ме фати некој инат да продолжам да се борам, чудна работа. Првите два пати се утепав од плачење и бев депре. Одиме напред, нема враќање назад.
Ова ја нарекуваат сива зона.Нема голем раст и нема дуплирање.Моли се и надевај се.Мое искуство-биохемиска имав.Се надевам кај тебе нема да се случи
Не знам точно кога опадна вредноста не одев да вадам бета на два дена.Ама мислам дека на 12ден почна да опаѓа.
Девојки апдејт од мене, од 3 се оплоди една само, веднаш направивме трансфер. Според докторот немало потреба да се чека, не е оптимално знам, ама морам да останам позитивна и да се надевам дека сепак ќе биде успешно. Знам дека е ретко но баш ме интересира дали има некоја искуство до трансфер на зигот.
Ти кажав една ама вредна ќе биде подалеку од форуми и читање после трансфер прави како ќе ти сака душата не мисли многу и само позитивно ти пуштам среќа и не барај симптоми
Девојки дали на некоја во скоро време и е одобрен ваучер по втор пат со еден спермограм или треба 2 да се направат и дали треба да се испрати претходното ХЦГ ( старо ми е од 2021 год.)кое е во ред. Фала
Јас на првата пункција имав извадено 9 јајце клетки од кои на крај остана една бластоциста и неа ја вративме. Пред втората стимулација пиев суплементи NMN порачани од Amazon и извадивме 16 јајце клетки од кои до трети ден се развија 11 ембриони. Мислам дека NMN може да има улога во подобрување на квалитетот, барем според моето искуство, бидејќи се виде разлика во бројот и развојот на ембрионите. Инаку, ги користевме и јас и маж ми.
Девојки дали е нормално после прекин на Microgynon да имам многу слаба менструација а треба да појдам на 2-3ден од циклус за проверка на хормони?
Zenski, mi treba sovet Posle 3 insiminaci NEUSPESNI 1 invito USPESNO ( posle spontan abort) 1 invitro NEUSPESNO Kaj TATJANA Newborn. neznam dali da prodolzam kaj TATJANA za INVITRO , ili da idam vo sistina nekako posledno vreme Tatjana mi lici zbuneta, zaborava sto ti kazuva ne e 100% so tebe kako pacient. ili ima mnogu pacienti ili neznam vase mislenje za kade FALA VI