Jas samo kolku pati ispaniciv,kafeavo,zolto,bolki,abe uste sto ne,koga se javiv sestrata mi kaza deka bidejki sum bremena iscedokot sekogas ke bide razlicen,i mi kaza deka e loso ako imam bledo crveno ili crveno odnosno sveza krv.Taka da javi se utre,kolku ti da se smiris,a iscedok,iscedok ke imame cela bremenost
za zatoa sto posle punkcijata imav hiperstimulacija pa me ostavija da lezam.vo bolnica, a posle.petiot den koga dojde za transfer imav infekcija i pecenje od antibiotici. pa doktorot mi rece da pomine infekcijata pa ke pravime transfer. nemoze doktorot da me otvori od tolku jako pecenje i bol
Ne sum bila kaj taa doktorka no mnogu sum slusala za nea kako odlicen doktor I mene mi ja preporacuvaat
Lele i jas istiov problem go imam ospen koga pijam...kandidata me ubiva. Zatoa sega obavezno b kompleks so sekoj ospen i posledniot pat mi dadoa nekoi dr.woltz tableti za reguliranje na tie raboti po edna na den se pie i mi zavrsija rabota nemav maka
Jas pijam Vigantol kapki,toa e neli vitamin D,pijam po 15-16 kapki nedelno.Vo ponedelnik gi ispijam i sum zastitena cela nedela,a mi davaa tableti,ama nekako skapi mi se vidoa,i ne gi zemav,ama i ova e ubavo,sekako vnesuvas vitamin D
Имa вo еурoфaрм и спреј и тaблетки oд 1000 и.е нo скaпички се . Јaс целo време пиев кaпки првo пливит д пoсле вигaнтoл, и имaше пoдoбрувaње.
Zal mi e mila, Bog go cuva najdobroto za tebe, bidi trpeliva do sledniot pat. Prodolzuvame site po nasiot pat do celta
Nema zborovi za uteha no ne si sama, ke pomine bolkata glavata gore i borbata prodolzuva, te guskam silno mila
Sega prasuvav vo remedika za krinonot mi rekoa ne se cuva vo frizider da sum gi frlela tie...cisto kako info
Na samoto pakuvanje ima upatstvo i rok.Poshto i mene mi ostanaa od minatiot pat se interesirav shto da im pravam,gi chuvam vo frizider poshto sobnata temperatura ni varira i moze da nadmine 25stepeni
Dragi moi jas samo da ve informiram deka od utrovo koga stanav namase voopstvo kafean iscedok, tos sto imase vcera bese se. dali e nekoj nevazen iscedok neznam no vazno ne bese crveno i veke nema
vi blagodaram na site za podrskata tesko e da ama mora napred da se odi ajde tie uspesnite kazete dobar doktor razmisluvam za promena
Ana koe ivf ti bese po red, i jas se mislam za promena no ne sum sigurna. Slednovo (vtoro) ivf dali da go pravam kaj istiot dr, mozebi veke mi ja znae istorijata i pricinata zosto ne doslo do bremenost. Neznam dali ima eden embriolog i moznost za promena na istiot... ako nekoj znae neka kaze