Epa rabotata e sto i mojot preku krv pokaza 0.51 a na eho vika kako sto gledam imas dobra rezerva plus FSh ti e 5.25sto e dobro zatoa mu e cudno sto mi pokazalo 0.51 taka da ne se baziraj na toa vidi prvo matka da e cista i jajnicite da ne se zapuseni
Тие што ќе поднесувате документи, да знаете дека сега се оставаат кај мајка Тереза, не е повеќе кај црвен крст
Ретко ама не и невозможно.Обично до бластоцисти стасуваат оние кои имаат правилен развој,делба на клетки,степен на фрегменатција на втор ден.Ама ова е само груба проценка секогаш има отстапки.
Никогаш никоја не била доволно спремна,секогаш мислиме дека сме можеле повеќе да се дадеме.После секој неуспех е нормално да се преиспитуваш-што можев повеќе да направам.За жал не е се во наши раце.Лоша идеја и грешка на клиниката со миом што правеле трансфер,а од друга страна има и успешни бремености со миоми,полипи,хематоми итн.Амх провери си уште еднаш,ама ако еден месец си имала повеќе јајце клетки,не значи дека наредниот ќе имаш пак на ехо поголем број.Јас имам амх 1,27 па се случило да имам 10 на преглед па нареден преглед само 5фолкули.ДHEA ако ти е нормална вредност немаш потреба да земаш,доаѓа до покачување на машките хормони.Со среќа
Devojki jas da prijavam cudna situacija i potrebno mi e vase mislenje/iskustvo. Napraveni 3 testovi preku krv na 11,13 i 16 den od transfer so 3 dnevni, site testovi bea pokaceni no ne dovolno duplirani, dr trajkovski mi ja namali terapijata znaci ne mi ja prekina skros, ostanav na estrofem 2 nautro i 2 navecer i cyclogest sabajle i navecer. Posledniot bthcg go napraviv vo sabotata i seuste nemam dobieno. Dr mi rece deka e spontan i deka ke prokrvaram. Se cuv preeska so dr mi rece utre pak da napravam bthcg. Ve molam kazuvajte sto cudo e ova, jas se pomiriv deka e biohemiska i skros gi trgnav mislite. Zar mozno e da se pokacila “magicno” bthcg? Ima li nekoj so slicno iskustvo? Pomagajteee