Zdravo mili feminki, Ve sledam site i na site vi posakuvam uspesni postapki ,a na onie koi imaa pozitivni testovi, srekna i lesna bremenost. I vie koi imavte negativni testovi, glavata gore..nisto ne e izgubeno, se dodeka borbata i zelbata za bebe e pisilna od se! Ne se razocaruvajte, sekoe loso, za dobro e! Jas pred devet meseci imav uspesno invitro, no nesreken kraj, no nema sega za toa da zboruvam. Poleka sobiram sili ,se sozemam i prodolzuvam so bitkata za bebe. Verojatno nekade za 6 meseci ke vi se pridruzam, bidejki imame zamrznati 5 embrioni vo Remedika. Srekno na site, ve pozdravuvam i gushkam site do edna Vie ste lavici, a lavicite se borat do posledna kapka za ona sto go sakaat
prvo mi e kaj dr Popovik Sistina mozebi imav mnogu golema verba deka ke uspee so ogled i deka ne sum mn godini veruvav deka ke uspee no toa e mora ponatamu
i mene toa me maci jas bev kaj dr Popovik Sistina ne mozam da kazam loso za nego dobar i poznat doktor si velam ako odam kaj drug ke treba se od pocetok ama kako pak da veruvas ?
Velat ne e dobro da menuvas doktori trebalo se nanovo da objasnuvas ne go znael slucajot,no jas ovaj pat pram otstapka menuvam doktor ili newborn ili ivanovski kaj dae moram da resam .Mene 3 invitro mie I na nese predavam.Sega odmorise letoto i so novi silni ke pocnis pak.
здраво на сите. Ве читкам сите по малку што пишувате да знам што ме очекува. Ние имаме проблем со сопругот азоосермија и варикоцела ја првеше операцијата на варикоцела сега треба да почнеме со постапката за прегледи и за инвито. Јас сакам да одма во плодност дали имате некое искуство со ова клиника и кој др клиника би ми препорачале. Нз од каде прво да почнеме за сега само микробиолошки брисеви направив и сега ке одиме за хив и сида да провериме. ако има некој искуство со азооспермија и варикоцела слободно нека ми пише зошто нз што се не очекува понатаму . Поз до сите
Devojki posle punkcija utredenta imavte li bolki mene sega naednas me fatija jajnicite me bolat mnogu a i na brisenje imam krv i kafeavo normalno li e ili?
Znam deka ke mi se smeete zemav test da pravam i od vozbuda kapnav nekolku kapki urina kade sto treba da se pojavi linijata vednas se osvestiv i kapnav na pravilnoto mesto i pocekam 5 min i izleze bleda vtora linija i sega neznam dali da se raduvam ili ne mi e validen testot?
izvini sto te prasuvam,mozebi ne e prikladno ama ....kazi mi koga ti prekina bremenosta i kako?Izvini ako prasuvam nezgodni prasanja
L Lele Ana a stvarno mislev deka si bremena ajde duso prodolzuvame ponatamu naesen zaedno so Gospod napred!