И кај нас слична ситуација, добивме ваучер во јули а во август кога требаше да се почне имавме уплатено за на одмор, па ај септември па докторот замина на одмор и тек октомври не фати. Не важно кога, нека биде само со успех, со среќа ♡
Мене до сега гонал не ми дале, во Систина 2 инвитра мериоферт и фостимон мислам, во Њуборн бемфола и мериоферт. Сите со ваучер. Кај ти рекоа дека биле само за приватно? Кај имаш до сега правено?
Во Њуборн, кај др. Трајковски, првиот пат со краток протокол примав мериофер/фостимон комбинација. Вториот пат рече ќе смениме терапија, и со долг протокол, почнав во триптофем, а продолжив со Гонал. Двата пати бев со ваучер.
Здраво феминки, Да прашам оние кој имале трансфер на 4 ден резултатите дали биле позитивни и кој ден отприлика било hcg позитивни.. Фала
На 4 ден е сеуште прерано па и за 5дневен ембрион.Треба прво да се имплантира па да лачи бета хцг.Јас имав на 9 ден убава линија
Vo sistina sum pacient. Jas pobarav minstiot pat da se smeni terapijata namesto bemfola da bide fostimon, mi kazaa nema fostimoni, no bemfola e ist sostav so fostimon. A za gonal deka ne gi davaat za so vaucer.